2777
2789
عنوان

بچم روانیم کرده نمی‌فهمم چرا اینقدر نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت سالمه سالمه از هر لحاظ

مواظب باش دستی دستی مریضش نکنی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

اسی بچه منم بیرون رفتنی دستمو نمیگرفت یکی دوبار سرش داد و بیداد کردم دیدم ن فایده نداره بعد گفتم تو بابامی من میترسم دستمو ول کنی گم میشم دیگه دیستمو کم و بیش میگیره 😐😐

کاربری دومه 😐😐🤐
خب دلیلش تو خونه خیلی تنش دارید باهم

نه اصلا.  توی خونه منو شوهرم باهم خیلی خوبیم اینم خونه خوبه بیرون یا مهمونی رفتنی اینقدر اذیت می‌کنه چون می‌فهمه پشتی خواه زیاده نمیتونی به بچه حرف بزنی

اسی بچه منم بیرون رفتنی دستمو نمیگرفت یکی دوبار سرش داد و بیداد کردم دیدم ن فایده نداره بعد گفتم تو ...

🤣🤣 نه میگم بهش یکبار گم شد اینقدر ترسیده بود باز دوباره همونه چند وقت اصلا دستمو ول نمی‌کرد الان دوباره شروع کرده

خودتم کم سنی بچه هاتم شیر به شیر والا بچه نرمال همینه دیگه احتمالا با اومدن دومی توجهتون به اولی کم شده و اون داره با لجبازی ناراحتیشو بروز میده

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

خودتم کم سنی بچه هاتم شیر به شیر والا بچه نرمال همینه دیگه احتمالا با اومدن دومی توجهتون به اولی کم ...

نه ما اصلا به دومی زیاد توجه نمیکنیم چون هنوز اینقدری نمی‌فهمه ولی به این هرکاری میکنم بیرون بردنی همه چیز میخرم براش روزی ۲۰ بغلش میکنم میگم داداشی اومده که تنها نباشی  بازی کنه باهات یکساعت داداشش نباشه گریه می‌کنه میگه داداش نیست یا خواب باشه میگه کجاست  ولی خیلی لجباز شده

نه ما اصلا به دومی زیاد توجه نمیکنیم چون هنوز اینقدری نمی‌فهمه ولی به این هرکاری میکنم بیرون بردنی ه ...

اقتضای سنشه بزرگتر بشه بهتر میشه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸