2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه جاییم پرسیدی

بالای صد ساله یسری واکسن ها زده میشه

بعضیا همچنان معتقدن ادم میکشه😂😂😂😂😂

یارو ۹۰ سال عمر گرفته کلی واکسن زده نمیدونم چجوریه قدیمیا رو نکشته الان با این حجم علم میکشه

لابد خود کزاز نوازش میکنه😂😂😂😂

برو سریعا واکسنت رو بزن

تا چند روز دست درد داری

طبیعیه💙💙

🔴 واکسن کزاز هر ۱۰ سال باید تکرار شه

یسری چون این بازه ۱۰ سال رو رد کردن نزدن

میگن باید بزنید توی بارداری و...

اگر ازدواجت زدی

و خیلی ساله نگذشته از واکسنت

از پزشکت بپرس لازمه دوباره بزنی یا ن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بی ادب نباش دوست من.. من از روی خیر خواهی نظر میدم . شما هم نظر خودتو بده

من نظرمو راجب نظرتون گفتم واز نظر خودم کاملا محترمانه با شما صحبت کردم پس فردا خدایی نکرده فقط بخاطر شما نزنت براشون مشکلی پیش بیاد یا بدنش عفونت کنه شما جوابگویین مام شما رو سپردیم ب خدا 

من اگه جات باشم نمیزنم. همه ی سرطان‌ها و بیماری ها و مرگ و میرهای مردم برای همین واکسم هایی هست که م ...

وقتی سواد راجب یه مسئله ای ندارید چرا نظر میدید اونم امر به این مهمی؟واکسن کنار کجا سرطان داده ؟اصلا میدونید چی میگید؟

از چه جاییم پرسیدیبالای صد ساله یسری واکسن ها زده میشهبعضیا همچنان معتقدن ادم میکشه😂😂😂😂😂یارو ۹۰ ...

دقیقا 🙂🙂

جالبه راجب واکسن کزاز که اینقد مهمه و میگن نرو سرطان از واکسنه واقعا آدم نمیدونه جی بگه....

من نظرمو راجب نظرتون گفتم واز نظر خودم کاملا محترمانه با شما صحبت کردم پس فردا خدایی نکرده فقط بخاطر ...

من از حرفم مطمئنم وگرنه نمیگم. متاسفانه طول میکشه تا مردم بفهمن چه کلاه بزرگی سرشون رفته با این واکسنا

وقتی سواد راجب یه مسئله ای ندارید چرا نظر میدید اونم امر به این مهمی؟واکسن کنار کجا سرطان داده ؟اصلا ...

ول کن بابا حالشون خوش نیست

از زمان امیرکبیر دارن واکسن میزنن

جهل و نادانی ادما مدلشون فقط تغیر میکنه

زمان اون ملت از ابله میمردن

واکسن اومد زد

یسری خر میگفتن شیطان میره توی جلدمون😂😂

الان چون ضایه ست اینو بگی

میگن سرطان میگیریم

من از حرفم مطمئنم وگرنه نمیگم. متاسفانه طول میکشه تا مردم بفهمن چه کلاه بزرگی سرشون رفته با این واکس ...

ایشون راجب کزاز پرسیدن ‌....شما منظورتون اگه واکسن خاصی هست تعمیم ندید به واکسنی که واجب اونم کزاز

دقیقا 🙂🙂جالبه راجب واکسن کزاز که اینقد مهمه و میگن نرو سرطان از واکسنه واقعا آدم نمیدونه جی بگه... ...

تا فردا صبح هم ادم توضیح بده متوجه نمیشن

خب خود کزاز هم میکشه😐😂

کرونا نیست ک بگی شاید زنده موندم ولش کن

برای کزاز رو شایدم نمیشه حساب کرد

وقتی سواد راجب یه مسئله ای ندارید چرا نظر میدید اونم امر به این مهمی؟واکسن کنار کجا سرطان داده ؟اصلا ...

همه ی واکسن‌ها سم هستن. اصلا نباید هیچ واکسنی بزنید. این حرفی که میزنم صحبت یکی دو روز نیست . خودتون سرچ کنید عزیزم . واکسن =واکسم .

یه سری حقایق رو کم کم ماها آگاه میشیم من خودمم تا چند سال پیش هرکس میگفت واکسن بده واکنشم مثل شما بود.

توی اینستا هم حتما سرچ کنید. من زیاد اهل بحث کردن نیستم. اگه مایل بودید خودتون سرچ کنید. خدا به همراهتون