2777
2789
هر ده سال یکبار باید دز یاداورد تکرار بشه گلماین برای واکسن کزاز هستحتما اگه از اخرین دز واکسن ۱۰ سا ...

بله من نمیدونسم هر ده سال تا اخر عمر یعنی.من فکردم همون دو سه دوزه 

بله من نمیدونسم هر ده سال تا اخر عمر یعنی.من فکردم همون دو سه دوزه

اره عزیزم تا اخر عمره،بخاطر اینکه هر ده سال یکباره همه یادشون رفته دیگه ،فقط برای خانمای باردار یاداوری میکنن ک بزنن حتما

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من اگه ده سال هم رد شده بود ونیاز داشت باز هم این واکسن رو توبارداری نمیزدم بخاطر اینکه الان ی ...

عزیزم اگ عوارض داش خود دکتر میگفتن نزن ساده نباشید بزن ک هم جوون خودتو نجات بدی هم اون بچه بینوارو هیچ عوارضی نداره والا منم زدم البت دی موند سال بعد بزنی چون هنوز 25نشدی اره

عزیزم اگ عوارض داش خود دکتر میگفتن نزن ساده نباشید بزن ک هم جوون خودتو نجات بدی هم اون بچه بینوارو ه ...

اره سال بعد میزنم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

والا منم ۱۳ سال از تزریق واکسن کزازم گذشته و الان ۲۸ هفته باردارم ولی نمیخوام بزنم چون میترسم تب کنم برا بچه ضرر داشته باشه

من هیچ دوز واکسن کرونا رو هم نزدم چون به واکسناشون اعتباری نیس همش چینی و هندیه

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

والا منم ۱۳ سال از تزریق واکسن کزازم گذشته و الان ۲۸ هفته باردارم ولی نمیخوام بزنم چون میترسم تب کنم ...

من زدم نه تب کردم نه درد دست. عزیزم خدایی نکرده اون بچه کزاز بگیره خودتو نمیبخشی