2777
2789

هر شب خواب دزد میبینم 

دیشب خواب دیدم من و پدرم تو خیابون بودم 

دو نفر که دزد بودن یه آقا پسر و پدرش بود 

پسره دلش نمیومد گوشی منو بدزده و پدرش گوشی بابامو دزدید تعبیرش چیه 

احتمالا خواستگار برات بیاد

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

ماام میگیم خواستگار 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب دیدن دزد به‌ویژه در شرایطی که در آن افراد نزدیک به شما، مانند پدر، نیز حضور دارند، می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد. در این خواب خاص، چند نکته قابل توجه است:

1. احساس ناامنی و نگرانی: خواب دزد ممکن است نشان‌دهنده احساس ناامنی یا نگرانی در زندگی شما باشد. شاید شما در زندگی واقعی خود احساس می‌کنید که چیزی ارزشمند را از دست می‌دهید یا در خطر هستید.

2. نقش خانواده: حضور پدر در خواب و دزدیده شدن گوشی او می‌تواند به این معنا باشد که شما نگران امنیت و حفاظت خانواده‌تان هستید. این خواب ممکن است نشان‌دهنده این باشد که شما به حمایت و محافظت از اعضای خانواده‌تان اهمیت می‌دهید.

3. تعارضات درونی: اینکه پسر دزد دلش نمی‌آید گوشی شما را بدزدد، ممکن است به تعارضات درونی شما اشاره کند. شاید شما با مسائلی مواجه هستید که در آن‌ها بین خواسته‌ها و اصول اخلاقی‌تان در حال کشمکش هستید.

4. نگرانی درباره ارتباطات: گوشی معمولاً نماد ارتباطات و اطلاعات است. دزدیده شدن گوشی پدرتان می‌تواند نشان‌دهنده نگرانی شما درباره ارتباطات خانوادگی یا روابط اجتماعی‌تان باشد.

به طور کلی، تعبیر خواب‌ها بسیار شخصی است و بستگی به شرایط و احساسات فرد دارد. پیشنهاد می‌شود به احساسات و تجربیات خود توجه کنید تا بتوانید بهترین تعبیر را برای خواب‌های خود پیدا کنید.

هوش مصنوعی تعبیر کرده😄

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
حالا همینجوری خاستگار میاد یا ازدواج میکنم

ازدواجه نه صرفا خودت مجردای فامیل 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوب خداروشکر هر چی که هست خیره ایشالا اونا خوشبخت بشن من زیاد واسم چیزی فرق نداره

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال همتون عاقبت بخیر و خوشبخت بشید

واقعا

بله

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹