۴ روزه سنگ شکنی کردم هر روز مایعات زیادی میخورم هندونه میخورم و شربت اورتیکا کلی هم طناب میزنم و بپر بپر میکنم ولی خبری از سنگ نیست ، یعنی سنگم دفع شده نفهمیدم یا کلا نشکسته😒
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره مال منم ۱۰ میل مردم بس که درد کشیدم و اذیت شدم فکر میکردم زده کلیه مو نابود کرده تو سنگ شکن میخواستم برم سونو میگفتن نرو چون چیزی نشون نمیده ولی بعد ی هفته که رفتم گفت فقط شن ریزه داری تو مجاریت. حتی دیروز هم شن ریزه دفع کردم بعد ۲ هفته
منم موقع دسشویی اصلا درد ندارم و رنگش هم عوض نمیشه. راستش من ظرف میذارم که گاهی میبینمفقط همون چند ب ...
منم بعضی وقتها ظرف میزارم ولی چیزی ندیدم، من کلا از اول درد نداشتم سنگم تو حالب گیر کرده ۶ سانت پایینتر از کلیه و اصلا دردی نداشتم من حتی بعد،از سنگ شکنی ادرارم خونی نشد اره باید هفته برم سونو ببینم چی شده
منم بعضی وقتها ظرف میزارم ولی چیزی ندیدم، من کلا از اول درد نداشتم سنگم تو حالب گیر کرده ۶ سانت پایی ...
حتی موقع سنگ شکن هم اذیت نشدی؟ من اونجا مردم ۳ تا آمپول مسکن بهم زدن ولی حتی ی ذره هم دردم خوب نشد تا یک هفته هر روز زیر سرم بودم ۴ تا ۴ تا آمپول میزدم! ولی برا دفع هیچ دردی نداشتم
داروی گیاهی هم مصرف کردی یا فقط قرصای دکتر رو میخوری؟