2777
2789
عنوان

امکان داره سنگ آدم دفع بشه ولی خودش نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 18 پست
حتی موقع سنگ شکن هم اذیت نشدی؟ من اونجا مردم ۳ تا آمپول مسکن بهم زدن ولی حتی ی ذره هم دردم خوب نشد ت ...

چرا موقع سنگ شکن خیلی درد داشتم ولی از اونجایی،که موقع درد،معمولا صدام در نمیاد هیچ مسکنی بهم نزدن😢 یکی دو بار گفتم درد دارم گفتن اگه میتونی تحمل کن منم دیگه چیزی نگفتم ولی خیلی درد داشتم ، دکتر فقط شربت اورتیکا نوشته اون و میخورم و عرق خارشتر و خارخاسک، شما چی میخوردی

چرا موقع سنگ شکن خیلی درد داشتم ولی از اونجایی،که موقع درد،معمولا صدام در نمیاد هیچ مسکنی بهم نزدن😢 ...

چقدر مظلوم بودی! منم از درد صدام درنمیومد فقط میگفتم درد دارم خودشون زرتی ی آمپول از جیبشون درمیاوردن بهم میزدن البته آخر سر کلی بالا آوردم آمپولاشون عوارض داشت

دکتر به من ۳ تا قرص داده بود اسماشونو یادم نیست فقط یکیش یادمه رنانکس بود

عطاری هم رفتم پک سنگ کلیه رو گرفتم و عرق خارشتر و خارخاسک که البته هنوزم دارم میخورمشون...

اگه دردت خوب شده فکر نمیکنم دیگه سنگ داشته باشی. درست یک هفته بعد سنگ شکن سونو بدی همه چیزو نشون میده

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مظلوم بودی! منم از درد صدام درنمیومد فقط میگفتم درد دارم خودشون زرتی ی آمپول از جیبشون درمیاورد ...

اره مظلوم بودم😢 خودشون اول گفتی هر وقت درد داشتی بگو مسکن بزنیم ولی نامردا نزدن ، باشه ممنون یه هفته بعد میرم سونو ان شالله که دفع بشه راستش از عمل TUL  میترسم همون سنگ شکن درون اندامی