2777
2789
عنوان

سرم سوت می‌کشه از تاپیکای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 58 پست
عاشق همسرم که هستم یه تار موشو به کسی نمیدم واقعا خوبه ولی خو دست خود آدم نیست اون لحظهالبته بگم ذو ...

خیلی عالی، خوشبخت  باشید 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

خب آفرین شما هم داری میگی مشکلات پس دلیل نمیشه سرتون سوت بکشه درکتون نمیکنم اتفاقا چون سرتون سوت کشی ...

عزیزم اینجا نمونه کوچک جامعه ست

و فکر نمیکردم آدمها اینقدر درگیر باشن

اینقدر بعضیهاشون سیاه دل باشن

اینقدر بعضی ها حسود باشن

یا حتی دلم برای بعضی ها میسوزه ک چقدر مشکلات دارن 

کدوم حاشیه؟ شما همچین حسی میگیری نیا تو تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا نمونه کوچک جامعه ستو فکر نمیکردم آدمها اینقدر درگیر باشناینقدر بعضیهاشون سیاه دل باشناین ...

بله اینجا اینجوریه 

منم کم حرف نشنیدم اینجا 

کم توهین نکردن 

ولی ادم چکار میتونه کنه...

برای همه دعای خیر بکنه بهتره

ببین یه لحظه ممکنه در اثر فشار روانی یا هیجانات یا احساسات زود گذر ،فکرایی رد بشه از ذهنمون،دوستان فوری میان وهمون با کاربرا به اشتراک میزارن، که بنظرمن کار اشتباهیه

چون فکر وتصمیم موقتیه ولحظه ایه

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
عقل هم خوب چیزیه! هر کسی خودش رو بهتر از همه می شناسه.

نه

واقعا واقعا وسواس فکری خیلی بده آدم دست خودش نیست 

من با کسی که این بیماریو داشته زندگی کردم باید برن دکتر دارو بخورن مشاور تنها هم‌اثر نداره  حتما دارو لازمه

میام تو این‌سایت خیلی از تاپیکارو که میخونم و این عجیب غریباش به خصوص میفهمم وای چقدر انواع بیماری های روحی روانی زیاد شده تو خانوما

متاسفانه سلامت روان داغونه الان خیلیا قبول هم ندارن بیمارن و به داد خودشون نمیرسن هم خودشون اذیت میکنن هم اطرافیان

وسواس فکری افسردگی شکاکی استرس و اضطراب و ...... خیلی زیاد دیدم

درسته عزیزم من الان خودم ناخواسته باردارم الان تو ماه پنجم هنوز به سقط فکر میکنم چون شرایطم سخته واق ...

البته تو این مورد باهات موافقم 

من منظورم این بود طرف مرگ پدر و مادرشو بخاددو...از قبیل