2777
2789
عنوان

خانوم هایی که ازدواج کردید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاتو خوندم چقد. شبیهیممخصوصا گفتی باید تا اخرش برم سبر بشم نکنه اون ادم میتونست اونجوری باشه و م ...

من حتی هنوز هم دلم برای اونموقع هاش که خوب بود تنگ میشه میگم شاید می‌تونستم دوباره اون لحظه ها رو رقم بزنم ولی خب نشد🫠

دوست ندارم بهت بگم ولی برادرمون فکر کرده خاله بازی حرف زور باید بیاد بالاسرش حداقل حداقل درهفته دوبا ...

بعد میدونی چی جالبه

یه جوری میکه من کار میکنم فلان انگار بقیه مردا نمیکنن

نه هزارتومنش برای منه

نه چیزی از کار و همه چیش به من و زندگی میرسه

من بابام خرجمو میده به اینم گیر میده چقدر خرج میکنی!!

راستش نمیدونم😂😂

ولی یه چیزی رو خوب میدونم

ازدواج یه موضوع ذهنیه، ارتباط مستقیم داره با باورهات، هیچ ربطی هم به سیاست داشتن و اینا نداره

ما بر اساس دیده ها و شنیده هامون روابطمون رو جذب میکنیم، بر اساس آنچه که دیدیم شخص مورد نظرمون جذب میکنیم

در اکثر مواقع ازدواجی که ما میکنیم اگر یکم توش عمیق شی میبینی چقدر شبیه اون ازدواج والدینته

مدل دعوا، بحثایی که پدر و مادر داشتن، جوری که باهم رفتار میکردن با ازدواج تو شباهت داره

به عبارتی هرجوری پدر مادرت رفتار میکردن با هم اثرش توی زندگی مشترکت میاد 

من واقعا یه مرد بی نظیر جذب زندگیم شد، چون من ارتباطات خوب پدر و مادرم رو با هم توی کودکیم دیدم، این توی ذهنم هک شد و الان نمودش توی زندگیم هست

همین الان تو نی نی سایت واقعا توی تاپیکای طلاق و خیانت و اینا هم نمیرم، چون ذهنیت همه چیزه، اگر ذهنیتت خراب بشه ردش وارد زندگیت میشه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

به خودش چندبار در چندماه گفتمدیگه خسته شدممیخوام برم با یه ادمی که اونم دنبال زندگی دونفرست باهم بسا ...

باور کن حق باتو پس برای آرامشت ارزش قائل شو خداروشکر هنوزم عقد نکردی راه درست رو انتخاب کن 

بعد میدونی چی جالبهیه جوری میکه من کار میکنم فلان انگار بقیه مردا نمیکنننه هزارتومنش برای منهنه چیزی ...

فقط بگم خیلیییییییییییی عاقلی کاش عقل تورومن چندسال پیش داشتم خوشبحالت ک خداسربزنگاه عقلتوبکارانداخت باحرفای ک اول تاپیکت گفتی

من حتی هنوز هم دلم برای اونموقع هاش که خوب بود تنگ میشه میگم شاید می‌تونستم دوباره اون لحظه ها رو رق ...

کاملا میفهمم

اونجا ک گفتی منو معتاد محبت قطره چکونی کرده 

ای چقدر اینو زندگی کردم و میکنم الان

ولی یه چیزی رو خوب میدونمازدواج یه موضوع ذهنیه، ارتباط مستقیم داره با باورهات، هیچ ربطی هم به سیاست ...

اولا ک خداروشکر عزیزم

ایشالا پایدار باشید و مانا💖واینکه اره به اینم اعتقاد دارم ولی ایم اقا از خونواده هم اونجوری شانس نیاورده و فراریه باهام حرف نمیزنه نمیدونم چرا ولی کامل مشخصه حمایتش نمیکنن و تنش هایی هم دارن

خونواده منم نرماله یعنی بهتر از اونه در این مورد ولی هنوز علت این رفتاراشو نمیفهمم با کلام جمعش میکنه با عمل خراب و خیلیم زیاد

بعد میدونی چی جالبهیه جوری میکه من کار میکنم فلان انگار بقیه مردا نمیکنننه هزارتومنش برای منهنه چیزی ...

ببین عزیزم اعصاب و روانت از سر راه نیومده هنوز هیچی نشده خرج نمیکنه چه برسه بری سر زندگی هی باید بیوفتی دنبالش باید هی سازش کنی آخرم داغون میشی الان بهترین کار اینه تکلیف خودتو روشن کنی بگو مادرت با خانوادش حرف بزنه بدونه الکی و کشک نیست تنهایی شرف داره به این که اسم روت باشه و هیچی به هیچی

کاملا میفهمماونجا ک گفتی منو معتاد محبت قطره چکونی کرده ای چقدر اینو زندگی کردم و میکنم الان

نمی‌دونم واقن چرا اینقد ی وقتایی بی رحمن پسرا 🫠شاید هم ما زیادی جدیشون میگیریو