2777
2789

دوستم تازه فوقشو تموم کرده بعد تو بیوش نوشته phd candidate که میشه متقاضی دکترا 

من بهش گفتم ننویس وقتی هنوز قبول نشدی حتی ازمونشو ندادی معلوم نیست قبول بشی یا نشی چرا جلو جلو مینویسی 

اومدیم و قبول نشدی یا اصلا پشیمون شدی نخوندی مسخرست به نظرتون درست میگم؟! صادقانه بگین 

حتما مطمئنه که میشه 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذوق شو داره دیگه

نزن تو ذوقش

انقدرم ناامیدش نکن

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خیلی دیدم بعد ارشد اینو مینویسند.

خواهشا دیگه بیویی که توی زندگی شخصی شما لطمه وارد نمیکنه را درش دخالت نکنید.

به جایی رسیدیم که برای بیو نوشتنمون هم باید از دیگران اجازه بگیریم. بیو شخصیه هرکس هرچی دلش میخواد مینویسه

هیچی مشخص نیست تازه ازمونش بهمنه

چه ربطی به قبولی داره؟ بعد ارشد میزنند که یعنی ارشدشون تموم شده و متقاضی دکترا هستند حالا یا اون سال یا چند سال بعد.

این بیو به معنی قبولی نیست!!!!

چه همه هم اشتباه اینو متوجه شدند که به معنی قبولیه!!

چه ربطی به قبولی داره؟ بعد ارشد میزنند که یعنی ارشدشون تموم شده و متقاضی دکترا هستند حالا یا اون سال ...

خوب اومدیم و قبول نشدی در حالیکه همه جا جار زدی متقاضی دکترایی خب ضایع میشی 

من گفتم وقتی قبول شدی بنویس 

خوب اومدیم و قبول نشدی در حالیکه همه جا جار زدی متقاضی دکترایی خب ضایع میشی من گفتم وقتی قبول شدی بن ...

ضایع شدن نیست! توی لینک دین عضو بشی میبینی که بعد ارشد اونجا هم خیلیا مینویسند.

قبول نشه این بیو یعنی توی فکر و برنامش دکترا هست.

راهنمایی درستی کردین. کلا قبل از اینکه کارمون به نتیجه برسه نباید درموردش با بقیه صحبت کنیم و البته اینجور عمل کردن رازی داره چون من چندین حدیث در این مورد دیدم که نمونه ش رو کپی میکنم خدمتتون:

مثلا امام علی ع می فرمایند:  موفقترین کارها، کاری است که با کتمان کامل صورت گیرد. 

یا امام جواد علیه السلام می فرماید: آشکار کردن چیزی پیش از آنکه استوار گردد موجب تباهی آن می شود