2777
2789
عنوان

خانوم هایی که ازدواج کردید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 74 پست
ببین عزیزم اعصاب و روانت از سر راه نیومده هنوز هیچی نشده خرج نمیکنه چه برسه بری سر زندگی هی باید بیو ...

مامانم قبلا سر ی موضوعاتی باهاش حرف‌زد بی ادبانه و خیلی بد جواب داد الان باهاش حرف نمیزنه قبولشم نداره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش تراپیستم میریمولی هیچی ک هیچیمیخوام منم انقد مث خودش باشم تا بفهمه

باش جدی میگم مثل خودش باش ولی نه با خشم و نفرت ینی از عقده و عمدی با خودت بگو سرش شلوغه و فلان پس منم کار دارم حالا بعدا چک میکنم گوشیو حالا بعدا یکم دیرتر پیامشو سین میزنم جواب میدم فلن اصن پیام نمیدم امروز رو اینجوری باش ولی خب امیدوارم که مشکلت فقط این باشه و حل بشه 

بعد به لفظ انقد خوبن و انقد بلدکه میگی این ک اون حرفا رو میزنه چجوری اون کارا رو میکنه؟

آره آفرین اصن حرف و عملشون با هم نمی‌خونه یکی نیس نمی‌دونم کدوم درسته کدوم الکی

مامانم قبلا سر ی موضوعاتی باهاش حرف‌زد بی ادبانه و خیلی بد جواب داد الان باهاش حرف نمیزنه قبولشم ندا ...

وای مثل من شدی من بابام باهاش حرف زد ی بار همچین شرایطی به وجود اومد🫠 بی ادبانه که نه ولی احترامم نذاشت متاسفانه 

اولا ک خداروشکر عزیزمایشالا پایدار باشید و مانا💖واینکه اره به اینم اعتقاد دارم ولی ایم اقا از خونوا ...

توی خودت بگرد، دنبال تغییر چیزی توی نامزدت نباش

رفتار آدما با ما آئینه ای از رفتار خودمون با خودمونه

ببین خودت چقدر به خودت اهمیت میدی؟ چقدر خط قرمزات برات مهمن؟ چقدر خودتو دوست داری و برای خودت وقت میذاری؟ چقدر از خودت میگذری برای دیگران؟ چقدر فداکاری الکی میکنی؟ اینو باید تو خودت ببینی، نامزدت ولش کن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

توی خودت بگرد، دنبال تغییر چیزی توی نامزدت نباشرفتار آدما با ما آئینه ای از رفتار خودمون با خودمونهب ...

من خیلی چهارچوب داشتم

همرو بزور پورد کرد

شیرین زبونی کرد

از من یکی دیگه ساخت و حالا خودشم وجود نداره

طی چندسال این اتفاقا افتاد

من خیلی چهارچوب داشتمهمرو بزور پورد کردشیرین زبونی کرداز من یکی دیگه ساخت و حالا خودشم وجود ندارهطی ...

یه جای کارت میلنگه بدم میلنگه

دقیقا نمیدونم چی شده و اطلاعاتم کمه درموردتون ولی تاکید میکنم توی خودت بگرد مشکل پیدا کن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

چندوقت تو صبوری کردی؟

برا اولی که خیلیییی چندساال برای دومی هم بازم دوسه ماه ولی هیچی به هیچی🫠پسر خودش نخواد هیچ تغییری صورت نمیگیره رابطه به خواستن و رفتار پسر بستگی داره متأسفانه