2777
2789
عنوان

خانوم هایی که ازدواج کردید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون وقتو برای دوستاش دارهمشکل من اینه انگار مجردهاگه کل تایمش سرکار بود واقعا هیچ ایرادی وارد نم ...

خب توهم تحویلش نگیر ی وقتایی 

جدی میگم اصن منتظر آنلاین شدنش هم نباش اینقد سر خودتو گرم کن که اومد اومد نیومد هم نیومد سخته ولی سعیتو کن جواب میده

قبل از عقد دوران مهمیه حتما باید بیش‌از از قبل رفت و آمد کنید رفتاراش رو زیر نظر داشته باشی اینجوری ...

بهش گفتم 

خیلی وقته سرش حرف میزنیم

ولی چیزیو درست نمیکنه

احساس خستگی میکنم

دلم شریک زندگی واقعی میخواد همه چیمون باهم باشه نه رهگذر هروقت بیکار بود بیاد و بره

پس چرا بقیه دوستای متاهلم کلا باهم شاد و خرمن؟🙃

هعی واقن منم برام سواله رابطه های بقیه بهتره انگار مرده به راه تر و بیشتر به حرف دختره ولی بیشتریا مثل خودمون نه نمی‌دونم واقن چرا اینجوری شده روابط احتمالا از توجه زیاد بهشونه مردا رو نباید زیاد محل بدی این یکی از نکات موفقیته به نظرم تو ارتباط باهاشون 

خلاصه که حواست رو جمع کن نگو عقد کنیم خوب میشه و فلان نه بدترم میشن جدی تر باهاش رفتار کن حتما فکر کرده بله رو گرفته دیگه هر کی به سوی خودش زنه زیر سرشه دیدی شوخی شوخی داره میگذرونه پای خانوادش رو وسط بکش به خودش بیاد بگو از این روال ناراضی هستی قراره یه عمر زندگیه الکی مگه

عادیه اسی طول میکشه بپذیره این چیزارو بهش زمان بده و کم کم جذبش کن سمت خودت مثلا بهش بگو عشقم ی فیلم ...

خب قربونت برم چندین ماهه همه راها رو امتحان کردم انگار من شدم شرق اون شده غرب

اصلا انگار دافعه داره

انقد حس بد بهم مبده انگار همش میخواد نباشه

ولی به لفظ دوست دارم عاشقتم

گیج شدم واقعا

خب توهم تحویلش نگیر ی وقتایی جدی میگم اصن منتظر آنلاین شدنش هم نباش اینقد سر خودتو گرم کن که اومد او ...

الان دیگه انقد بهم حس بد میده

دنبال کارای خودمم ولی اخه این موقته

ادمی که از زندگی و مسئولیت فراریه رو تا کی باید تحمل کرد اصلا درست میشه ؟

هعی واقن منم برام سواله رابطه های بقیه بهتره انگار مرده به راه تر و بیشتر به حرف دختره ولی بیشتریا م ...

اره من یه استباهی کردم این بود ک تمام وقت بودم براش

خیلی زیاد حضور داشتم نبود منو تجربه نکرد

خب قربونت برم چندین ماهه همه راها رو امتحان کردم انگار من شدم شرق اون شده غرباصلا انگار دافعه دارهان ...

پس ی مدت رهاش کن میدونم سختته ممکنه خیلی عذااب بکشی خیلی ولی رها کن ن کلا ولی سرد باش توام نباش شب پیام میده سرد جواب بده و فاصله بگیر اگ دیدی باز نیومد سراغت دوباره از راه محبت برو اگ دیدی واقعا جواب نداد بهش بگو ب این دلیل و این دلیل میخوام رابطه رو تموم کنم

بهش گفتم خیلی وقته سرش حرف میزنیمولی چیزیو درست نمیکنهاحساس خستگی میکنمدلم شریک زندگی واقعی میخواد ه ...

دوست ندارم بهت بگم ولی برادرمون فکر کرده خاله بازی حرف زور باید بیاد بالاسرش حداقل حداقل درهفته دوبار رو باید بیرون رفت بری چهار تا رفتارشو ببینی هرچی بیشتر بشناسیش به نفعته خب اگه قرار بود اینجور باشه مگه بیکار بودی بله بدی

هعی واقن منم برام سواله رابطه های بقیه بهتره انگار مرده به راه تر و بیشتر به حرف دختره ولی بیشتریا م ...

تاپیکاتو خوندم چقد. شبیهیم

مخصوصا گفتی باید تا اخرش برم سبر بشم نکنه اون ادم میتونست اونجوری باشه و من وقت ندادم:)

الان دیگه انقد بهم حس بد میدهدنبال کارای خودمم ولی اخه این موقتهادمی که از زندگی و مسئولیت فراریه رو ...

الآن عقدتون رسمی شده ؟یا هنوز دوست هستین 

اگه جدی شده و رسمی که باید ی فکری کنی مشاوره پیش از ازدواج رو رفتین؟اما اگه نه دوستین هنوز که زیاد حرص نخور به نظرم درست شد شد نشد هم وللش تهش 

اما خب اگه اخلاق خوب زیاد داره اینو فقط مشکل داره و تو‌مثلا قرارای حضوری کنارته برات وقت می‌زاره سرش زیاد تو‌گوشی نیس و خلاصه خرج می‌کنه و توجه رو داره اینو چشم پوشی کن بعد چیزی هم که بهت گفتم همون وقت پر کردنه ببین این خیلیی جوابه حتما امتحانش کن اصن نزار سرت خلوت بمونه اگه کار نمیکنی و شاغل نیستی سعی کن ی کاری کلاسی چیزی برای خودت جور کنی اینجوری اصن انرژی و ارتعاشت تغییر می‌کنه و از دنیای بیرون میاد روی دنیای خودت تمرکزت خودت میشی اونموقست که میبینی بهش نیازی نداری اونقدری و اونم برای تو میشه ی گزینه 

خلاصه که حواست رو جمع کن نگو عقد کنیم خوب میشه و فلان نه بدترم میشن جدی تر باهاش رفتار کن حتما فکر ک ...

به خودش چندبار در چندماه گفتم

دیگه خسته شدم

میخوام برم با یه ادمی که اونم دنبال زندگی دونفرست باهم بسازیم

نه همچین شخصیتی