2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 44 پست
برین روانپزشک  شاید نیاز به مصرف یک دوره دارو باشه

رفتم ولی دارو مصرف نکردم اخه برای چی دارو مصرف کنم مگه مشکل  از من هست میشکل از اطرافیان من هست من خیلی هم رفتار م به جاست و دارو مصرف کردن وقتی مشکلات حل نمیشه  چه فایده ای داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در همه موارد  بهم قول های الکی میدن اعصابم خورد میشه ولی فقط این نیست خیلی مشکلات زیاده ر ...

ببین شما حتماااا برید پیش روانپزشک قرص بهتون میده حالتون سریع خوب میشه خیلی بده الکی حرص میخوری وشبا تاصبح بیداری بیخیال شو تا روح وجسمت ارامش بیاد

تنها راهش اینه ک سعی کنی آدم موفق بشی، درس بخون توی هر رشته ک دوست داری ، آدم موفق ک باشی همه بهت اح ...

ربطی به سن نم نداره مشکل از اوناست کلا  اونا هیچ وقت منو دوس نداشتن و ندارن حتی اگر من  برا شون هر کاری بکنم به چشم شون نمیاد 

ببین شما حتماااا برید پیش روانپزشک قرص بهتون میده حالتون سریع خوب میشه خیلی بده الکی حرص میخوری وشبا ...

مگه من  مشکل دارم که قرص بخورم مشکل از رفتار اونا ست وگرنه من  خیلی هم خوبه رفتارم اونا باید اصلاح بشن درضمن وقتی مشکلات سر جا شه قرص خوردن فقط یه کار مسخره برای گذروندن اوقاته

ربطی به سن نم نداره مشکل از اوناست کلا  اونا هیچ وقت منو دوس نداشتن و ندارن حتی اگر من &n ...

برات مهم نباشه دیگران دوستت دارن یا نه یا به حرفت گوش نمیدن خودت خودت را دوست داشته باش وبه خودت اهمیت بده الان سنت کمه فکر درس وباشگاه باش شما الان مجردی اینجوری اعصاب نداری شوهر کنی چکار میکنی 

ولی منم تو سن و سال تو همین حس رو داشتم 

میدونم من خودم هر روز دارم به دختر های همسن  و سال خودم مشاوره میدم و خیلی این مشکلا دارن و  بهشون پیشنهاد هایی که میدم خیلی ها شون نتیجه میگیرن ولی مشکل من از اصل هستش  در واقع مشکل من اونا هستن نه من