2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 44 پست
واقعا خسته ام چند دقیقه قبل میخواستم خودمو پرت  کنم از جایی  تا راحت شم جرعت اونو هم ...

طرف این کارها نرو 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کسی به حرف من گوش نمید تو همه موارد اصلا به من اهمیت نمیدن و به حرفام گوش نمیدن و همیشه بر علیه من هستن من دیگه خستم  دیگه نه حوصله دعوا دارم نه چیزی فقط میخوام راحت شم  میخوام برم جایی که او ن ها نباشن اصلا حالم از این دنیا هم به هم میخوره  هر شب و روزم عذابه حتی تو خواب هم من عذاب میکشم هیچ کس نمیدونه من تو تنهایی چه زجر هایی کشیدم شب ها تا صبح از ترس بیدارم و  وقتی یه لحظه به زور قرص میخوابم همش کا بوس میبینم و زجر میکشم دیگه خستم بخدا

چی نظر میدی که گوش به حرفت نمیدن

در همه موارد  بهم قول های الکی میدن اعصابم خورد میشه ولی فقط این نیست خیلی مشکلات زیاده روحی و جسمی و هر چیزی که فکر کنی....