2777
2789
عنوان

من توی یک دو راهی گیر کردم خاطر یه دختریو میخوام ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 56 پست

من میگم دختر خوب واز دست نده خودت پسر پاکی هستی ازکجا معلوم دختری که پیدا کنی مثل خودت پاک باشه اگه میتونی بگو باهاش ارتباط بگیر نظر خودشو جدا از خانوادش بپرس اگه خودش میخواد بسم الله ولی واسه اون مادرش طاقچه بالا بزار

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

ببین من به عنوان همجنس اون دختر بهت میگم که اون تو رو نمبخواد. قشنگ معلوم بود که نمبخواد. خودش به ما ...

آخه مادرم سر زده رفت و مادر اونم سر زده اینا رو گفت مادرم گفته بود مگه معلمی چقد میدن دختره فقط گفته بود به مادرم که معلمی واسه دختر خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله

یه نصیحت برادرانه میگم اگه پسری دختری و بخواد و دختره پا نده پسره میره خواستگاریش اگه پسری خواستت بگو بیاد خواستگاریت یا تهش اگه سه چهار ماه گذشت و از هم شناخت پیدا گردید اگه اومد خواستگاریت یعنی خب نیتش همیت بوده اگه مقاومت کرد بیخیالش شو

آخه مادرم سر زده رفت و مادر اونم سر زده اینا رو گفت مادرم گفته بود مگه معلمی چقد میدن دختره فقط گفته ...

به نظر من خط بکش دورشو.. این جماعت به جیبت نگاه میکنن نه خودت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به نظر من خط بکش دورشو.. این جماعت به جیبت نگاه میکنن نه خودت

آره دیگه بخدا باید بخیالش شم بخاطر حرفای مادرش خیلی خود خوری کردم تا یک ماه چیزی نخوردم خیلی داغون شده بودم باید این روزارو بیارم یادم ممنونم ازت 

دقیقا یکی بهم گفت آبروریزی اتفاق میفتاد🙃

خب خداروشکر یه سری از انتخاب ها و دلبستگی ها به جنس مخالف بخاطر کمبود جنس مخالف توی اطرافمونه منظورم اینه که طرف معیار های مارو نداره ولی میگیم از هیچی بهتره 

آره دیگه بخدا باید بخیالش شم بخاطر حرفای مادرش خیلی خود خوری کردم تا یک ماه چیزی نخوردم خیلی داغون ش ...

خواهش میگنم برادر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏