2777
2789
عنوان

من توی یک دو راهی گیر کردم خاطر یه دختریو میخوام ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 56 پست
ولی اون خود خواهه و خود بزرگ بین. جونتو بردار و فرار کن. تو ففط ظاهر دخترش رو دیدی. از قدیمم گفتن ما ...

بله حرف شما حقه راستش دیگه مثل قبل نمیخوامش ولی یخورده دلم گیرشه چطور از یاد ببرمش

چی بگم راستش من قبلا خاطر یه دختریو میخواستم و ازدواج کرد و خیلی اذیت شدم میترسم این بلا بازم سرم بی ...

بنظرم شما نپخته ای برای ازدواج ،البته ببخشیدا

این دخترم اگه مشکل مالی پیدا کنی خونه رو برات جهنم میکنه رو هم در نظر بگیر

الان دیگه پسرا تو ۲۶/۲۷ سالگی هم زن نمیگیرن با اینکه شرایط خوبی دارن شما عجله میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حرف شما حقه راستش دیگه مثل قبل نمیخوامش ولی یخورده دلم گیرشه چطور از یاد ببرمش

میبری. هر روز بدی و حقارتی که در حقت کردن یادت بیار ر. قطعا دختره از حرفهای مامانش نسبت به تو خبر داره.. بدون این دختر زندگی تموم نمیشه دنیا به اخر نمیرسه ـ. برای کسی بمیر که برات تب کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بنظرم شما نپخته ای برای ازدواج ،البته ببخشیدااین دخترم اگه مشکل مالی پیدا کنی خونه رو برات جهنم میکن ...

نه خواهش میکنم آخه  اون پسرا که شما میبینی نود درصدشون سرشون گرمه یه‌سری از دختراس و شمام مثل آجیم نیازاشون رو برطرف میکنن ولی من خدایی با اینکه شرایطش بوده درخواست بوده نخواستم گفتم عوضش خدام هوام رو داره و یکی مثل خودم سر رام میزاره 

نه خواهش میکنم آخه اون پسرا که شما میبینی نود درصدشون سرشون گرمه یه‌سری از دختراس و شمام مثل آجیم ن ...

این چیزایی که نوشتی رو انگار من نوشتم ،اینقدر که حرف منه اینا🥲

اخرم میترسم با ی پسر لاشی هفت خط ازدواج کنم

میبری. هر روز بدی و حقارتی که در حقت کردن یادت بیار ر. قطعا دختره از حرفهای مامانش نسبت به تو خبر دا ...

اینم بگم  حقیقتا من سر شکست قبلی که دیدم با خودم میگم شاید این دختره منو بخواد و آره دختره خبر داره جلو اون خواستگاری کرد مادرم باخودم میگم شاید دختره منو بخواد و اون شب سر حجب و حیاش چیزی به مادرش نگفت و شاید اون عذابی که من کشیدم با ازدواج اون دختره اینم با من بکشه 

این چیزایی که نوشتی رو انگار من نوشتم ،اینقدر که حرف منه اینا🥲اخرم میترسم با ی پسر لاشی هفت خط ازدو ...

آجی الان حرفم رو بهتر درک میکنی این دختره که من میخوامش دختر خوبیه و مطمعنم که قبل من با هیچ پسری نبوده من سر عشق اولی که توی دلم افتاد گفتم خدایا با اینکه این همه عاشقم ولی این دختر اگه اون چیزی که من میخوام نیست قسمتم نشه با اینکه خیلیم عذاب کشیدم الان دختر خالم واقعا یه سری از معیار هام رو داره فقط مشکل خونوادشه آخه وضع مالی خوبی هم ندارن به اون صورت ولی خب مادرش میگه چون دخترش قشنگه بدش به یکی که پولدار باشه آخه با خواهر بزرگترش همین کارو کردن ولی خب سر همین بی پولی و دست تنگی خواهرش خونواده پسر خیلی بهش طعنه زدن از یه ورم این شده واسشون درسی 

این چیزایی که نوشتی رو انگار من نوشتم ،اینقدر که حرف منه اینا🥲اخرم میترسم با ی پسر لاشی هفت خط ازدو ...

شما پاکیت رو حفظ کن شک نکن خدا حواسش هست بهت ولی خب همه اینطور نیستن 

آجی الان حرفم رو بهتر درک میکنی این دختره که من میخوامش دختر خوبیه و مطمعنم که قبل من با هیچ پسری نب ...

از ظاهر خوب و بد معلوم نمیشه؟

با اکانت فیک امتحانش کن بنظرم

انشاالله كه هر چی صلاحته بشه

اینم بگم حقیقتا من سر شکست قبلی که دیدم با خودم میگم شاید این دختره منو بخواد و آره دختره خبر داره ...

نه اصلا فکر نکن حچب و حیایی در میون بوده خود دختره خط داده به مامانش و حودشو بالا گرفته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه اصلا فکر نکن حچب و حیایی در میون بوده خود دختره خط داده به مامانش و حودشو بالا گرفته

بخدا اگه بدونم اون دختر منو نمیخواد به اندازه ای که میخوامش مثل آب خوردن خطش میزنم تا الان فقط بخاطر این موندم گفتم اونم منو میخواد 

بخدا اگه بدونم اون دختر منو نمیخواد به اندازه ای که میخوامش مثل آب خوردن خطش میزنم تا الان فقط بخاطر ...

ببین من به عنوان همجنس اون دختر بهت میگم که اون تو رو نمبخواد. قشنگ معلوم بود که نمبخواد. خودش به مادره گفته رد کن بره. من معلم میشم خونه مبگیرم ماشبن میخرم ـمنو چه به این پسره ی کارگر