2777
2789

هم خود ماشین و هم پلاک ماشین متفاوت بود 

و طرف زنگ نزد اینو بگو 

وقتی رسید دیدم این اون نیست 

تنهام بودم و مسیر طولانی به خاطر مسائل امنیتی لغو کردم چون جزء قوانین اسنپ و تپسی که اگه مغایرت داشت سوار نشین

الان به خاطر این موضوع منو جریمه نقدی کرده 😐

خوب عکسش شبیه نبود چقدر جریمه کرده؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پشتیبانی بگو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به پشتیبانی بگو

واقعا کار دنیا برعکسه

خودشون میگن وقتی مغایرت داشت لغو کنین بعد حالا که لغو کردم به جای اینکه راننده رو جریمه کنه منو جریمه کرده

تا نمیومد من از کجا میفهمیدم مغایرت داره وقتی خودشم زنگ نزده خبر بده 😐💔

ماشینشو عوض کرده خب منم چند بار پیش اومده راننده با ماشین دیگه ای اومده گفته عوض کرده منم دیدم شبیه عکسشه سوار شدم بیچاره اون همه راه اومده خدا رو خوش نمیاد سر همچین چیز الکی لغو کرد 

این روزا میگذره اما به سختی

ماشینشو عوض کرده خب منم چند بار پیش اومده راننده با ماشین دیگه ای اومده گفته عوض کرده منم دیدم شبیه ...

حتی اگه فاصله قم تا تهران بود و شما راه جاده ای تنها بودین ؟

خب وقتی ماشینشو عوض می‌کنه باید اطلاع بده به تپسی و اطلاعاتش رو بروز کنه 

نه اینکه با یه اطلاعات فرضی و مجازی ثبت نام کنه و با ماشین دیگه ای بیاد !

خود این شرکت تاکسیای اینترنتی گفته اگه مشکلی تو این سفر ها پیش اومد ما گردن نمی‌گیریم نباید سوار بشین

ماشینشو عوض کرده خب منم چند بار پیش اومده راننده با ماشین دیگه ای اومده گفته عوض کرده منم دیدم شبیه ...

من چند بار دیگم برام پیش اومده بود که مغایرت داشته باشه 

اما قبل از اینکه به سمت مبدا حرکت کنه خود راننده تماس گرفت که آره من تغییر پلاک انجام دادم با ماشین دیگه ای میام بیام ؟ من میگفتم نه و سفر لغو میشد 

این تقصیر خودشه که بدون اینکه خبر بده اومده

عزیزم اگر اتفاقی بیوفته خدارو خوش میاد ؟

شما هم اشتباه کردید اگر پلاک فرق میکرد ماشین فرق میکرد خود فرد راننده نبود دو نفر تو ماشین بودن فورا لغو رو بزنید  یا اینکه در طول مسیر راننده گفت سفر رو لغو کن اصلا چنین کاری رو نکنید .

به تپسی گفتی دلیل لغوت مغایرت ماشین بوده ؟

بیمارستان که رسیدم به پشتیبانی پیام دادم و گفتم 

عب نداره فوقش اگه درست نشد دیگه از تپسی استفاده نمیکنم و پاک میکنم 

بیمارستان که رسیدم به پشتیبانی پیام دادم و گفتم عب نداره فوقش اگه درست نشد دیگه از تپسی استفاده نمیک ...

پیام نه زنگ بزن از این به بعدم اگه هر مشکلی بود و میخواستی توی مبدا لغو کنی زنگ بزن پشتیبانی برات لغو کنن 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن