2777
2789

گفت تونستی مرغ درست

بال مرغ و خیلی دوست داذه

خواعش میکنم کمکم کنید آشپزی تاحالا نکردم و اصلا جز قورمه سبزی دیگه هیچی بلد نیستم

همیشه بال و سرخ میکنه بعد انگار با رب و پیاز درساش میکنه سسش خیلی خوشمزه میشه

توروخدا یه روش فوری بگین الان این همه کتف و بال رو چجوری درست کنم

یخش اب شد

حالا با پیاز بذارم اب پز شه؟ چند دقیقه ؟ یعنی پیاز توش بریزم تا بو نده؟؟

بعد زعفرون کی باید اضافه کنم

بعد اینکه آب پز شد ، سرخش کنم ؟ پیاز و هم همزمان باهاش سرخ کنم ؟ بعد کی ادویه و رب و زعفرون بریزم؟

میخوام هم رب گوجه بزنم هم رب انار که ملس شه

کمکم کنید🥲 شما فقط روش بگین تا من درستش کنم ببینم چی میشه 

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من نمیدونم چجوری میخورین ولی بنظرم پیتز تفت بده اینارو بریز توش با ادویه و‌رب بذار بپزه

قبلش اب پز شه؟

اهان یعنی پیاز و از قبل یه کوچو تفت بدم بعد بال و بهش اضافه کنم ؟

از خوش رسپی بگیربگو خوشمزه درست میکنید میشع بگید همونجوری دذست کنم

نمیخوام کوتاه بیام جلوش🥲 همسرمم آشپزه اونوقت میگه تاحالا چطور یاد نگرفتی 

شوهرمم سرکاره ج نمیده

نمیخوام کوتاه بیام جلوش🥲 همسرمم آشپزه اونوقت میگه تاحالا چطور یاد نگرفتی شوهرمم سرکاره ج نمیده

بگو علاقه ای ندارم 

یا بگ‌و همیشه همسرم درست میکنه

من اگر چیزی رو بلد نباشم میگم علاقه ندارم و بلد نیستم

اول بپزش با پیازو ادویه و‌سیرو‌برگ بو و دلمه وقتی پخت. کره به همراه روغن بریز بال هارو توش سرخ کن بعد درشون بیار پیازو ادویه و رب بریز بال هارو بچین توش یکی دو استکان اب یکم جا افتاد زعفران اضافرکن و‌تمام

حتما سرخشون کن. 

من تا حالا درست نکردم ولی به نظرم اینطوری خوبه

ده دقیقه با پیاز و سیر آب پز کن. آبش رو بریز دور 

ده دقیقه با کمی کره و روغن سرخ کن

البته اگر از بوی کره بدت نمیاد

مقداری زعفرون دم کرده و رب گوجه و ادویه اضافه و حدود چند دقیقه دیگه سرخ کن. 

خیلی کم آب اضافه کن، درش رو ببند تا بپزه. 

پیاز سرخ شده هم می تونی اضافه کنی. 

جای رب گوجه، میتونی رب انار هم بزنی. ولی آخر پخت بزن. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اول باید مزه دارش کنی بعد کباب کنی دیگه حالا یا رو زغال یا تو تابه دودره ها

الان که باید آب پیاز رو اضافه کنی تا زودتر مزه دار بشه، آب پیاز زعفران غلیظ و ادویه های که دوست داری رو اضافه کن بزار حداقل یه ساعت بمونه ، نمی‌دونم شام کی میخورین؟

بعدش سیخ کن رو ذغال بپز 

یا تو تابه بزار قشنگ با حرارت ملایم بپزه و سرخ شده دو طرفش

بعد سس رو درست کن بزار کنارش باهاش سرو کنید

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

قبلش اب پز شه؟اهان یعنی پیاز و از قبل یه کوچو تفت بدم بعد بال و بهش اضافه کنم ؟

ببین بذار تو قابلمه یه پیاز یکم ابلیمو یکم زردچویه بزن یه ۴۰ دیقه بپزه اب زیاد نریز خوب ک پخت 

یه دونه پیاز کوچیک رنده کن تفت بده دو قاشق رب بزن یه قاشق کوچولو هم رب انار بزن یکم زعفرون  یه لیوان آب بریز بذار قل بخوره نمکم بزن ب بال مرغات ده دیقع اخر نمک بزن بعد بریز تو مرغ درشو ببند ابش کم شد خاموش کن ابدار درست نکن بذار ابش کم کم شه در حالت اینکه بخواد خشک. شه همون سس خوبه  

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اسی ادویه هم کاری و فلفل سیاه بزن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد