2777
2789
عنوان

امروز با پسرم رفتم بیرون از نگاهای بقیه ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 45 پست

مهم نیست اینقدر از این مشکلات و بزرگترشو دارن و دارن زندگی میکنن از حالا جوری رفتار نکن که اعتماد به نفس پسرت بیاد پایین

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از اوناست که آنقدر اطلاعاتشون ناقصه

این مدل کفش خیلی وقت بوده و هست و کاملا عادیه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

اهمیت نده ۱۰سال دیگه کی شمارویادش میاد...خواهرزاده ام ودخترعمع ام مشکل فک داشتن خواهرم به حرف وخندیدن مردم توجه نکرد الان ماشالاه دخترش فک وچونه اش اینقدرنازشده اماامان ازکاردخترعمه ام کلاس نهمه طفلی بخاطرفکش چقدرموردتمسخرقرارمیگیره

باید محکم باشی دیگه،منم به پسرم خیلی چیزا میگن،ولی اونا که نمیدونن نقص توجه داره،فقط من اینو‌یاد گرف ...

میشه توضیح بدی یکم 

چندسالشه از کجا میدونی نقص توجه داره 

پسر من‌چهارمه اصلا دقت نداره دارم دیوونه میشم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بابا بیخیال منم کف پام صاف بود

مدرسه ک میرفتم از همین کفش هایی ک میگی بایذ میپوشیدم همه فکر میکردن بوت پوشیدم😂😂

بیخیال بابا به چه چیزهایی توجه میکنی مهم اینه ک بچت زودتر خوب شه

!! It's me

میشه توضیح بدی یکم چندسالشه از کجا میدونی نقص توجه داره پسر من‌چهارمه اصلا دقت نداره دارم دیوونه میش ...

کلامش خیلی کمه،بخاطر نقص توجهش ،دقت نداره بعضی وقتا،

انگار یه چیزی تو ذهنش جرقه میزنه واسه خودش میگه میخنده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شلوار بگ نمی‌تونه بپوشه؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

کلامش خیلی کمه،بخاطر نقص توجهش ،دقت نداره بعضی وقتا،انگار یه چیزی تو ذهنش جرقه میزنه واسه خودش میگه ...

چندسالشه؟ 

پسر من این علائم رو‌نداره ولی سر درس خوندنش پیر شدم الان انقد داد زدم گلوم میسوزه بخدا 

فردا امتحان داره هیچی بلد نیست 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چندسالشه؟ پسر من این علائم رو‌نداره ولی سر درس خوندنش پیر شدم الان انقد داد زدم گلوم میسوزه بخدا فرد ...

پنج سالشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به دل نگیر

چون مادری باید قوی تر از کوه باشی برای بچه ت

اگر هزاران هزار بار بشکنی بازم فراموش کن 

من بچه م که دنیا اومد ۸ ماهه بودم همراه مادرم که مشکوک به بیماری بدی بود 

صبح تا شب بیمارستان این دکتر اون دکتر ابمیوه کیکی چیزی میخوردم تو این اوضاع پدرمم مشکل قلبی پیدا کرد

خداسرشاهده همراه جفتشون با شکم ۸ ماهه

یاد اون روزا میفتم جیگرم برای این طفل معصوم میسوزه

از فعالیت زیاد ۳۶ هفته یهویی زایمان کردم 

ی بچه نارس کوچیک کم جون 

کسی نبود مسخره ش نکنه بهش میگفتن موش مارمولک ولی تو دهن همشون زدم و با همشون قطع رابطه کردم

الان هم مادرم خوبه هم پدرم هم بچه م سالم ناز و شیطون