2777
2789
عنوان

امروز با پسرم رفتم بیرون از نگاهای بقیه ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 45 پست
کلامش خیلی کمه،بخاطر نقص توجهش ،دقت نداره بعضی وقتا،انگار یه چیزی تو ذهنش جرقه میزنه واسه خودش میگه ...

پسر منم داره الان بزرگتر شده این رفتاراش کم تر شده

همتا اسم خـودمه♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم داره الان بزرگتر شده این رفتاراش کم تر شده

انشاالله هر جفتشون بهتر بشن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آمین. شما کجایین؟

مشهد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به به همشهری اقا جان. سلام ما هم به امام رضا برسونین. پروفایلتون عکس سردار داشتین گفتم شاید همشهری ب ...

قربونت،سلامت باشی،

من خودم آبادانیم،مشهد زندگی میکنم،

حاج قاسم ،سردار دلهاس.

بگو علاقه داره به همینابچه هم هستما باب دلش رفتار میکنم گریه نکنه

خب بعضیا نمیگن فقط ب ی حالت نگاه میکنن منم ک نمیشه واس همشون توضیح بدم.انشالله ک خدا ب همه شما عزیزان سلامتی بده،بعدم درمان پسرم زودتر جواب بده ک دیگ مجبور نشه بپوشه اینارو

وای الهی نسل این ادمای فضول منقرض میشد. اخه به اونا چه

مگه طرف خودش نمیفهمه زمستونه یا تابستون، کسی نیست بگه سرتون را از زندگی مردم بکشید بیرون و زندگی نکبتی خودتون را درست کنید، از زندگیشون نکبت میباره اونوقت چهارچشمی به مردم نگاه میکنند.