پسرم ۳سالشه کف پاش بشدت تخت و پاشنه پاش کج شده،دکتر بردم ی نیم بوت مخصوص واسش ساخته ظاهر ک با کفشای دیگ فرق نداره تو پاییز زمستون ک مشخص نبود الان ک بیرون میبرم با تی شرت شلوارک با نیم بوت ساقشون بلند حالت چکمه میپوشم همه نگاه میکنن؛میگم با خودشون میگن مامانش چ خلی هس ک اینا رو تو تابستون واسش پوشیده.چن نفرم به شوخی گفتن مگ برف اومده اینارو پوشیده.😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر منم داره الان بزرگتر شده این رفتاراش کم تر شده
انشاالله هر جفتشون بهتر بشن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به به همشهری اقا جان. سلام ما هم به امام رضا برسونین. پروفایلتون عکس سردار داشتین گفتم شاید همشهری ب ...
قربونت،سلامت باشی،
من خودم آبادانیم،مشهد زندگی میکنم،
حاج قاسم ،سردار دلهاس.
وای الهی نسل این ادمای فضول منقرض میشد. اخه به اونا چه
مگه طرف خودش نمیفهمه زمستونه یا تابستون، کسی نیست بگه سرتون را از زندگی مردم بکشید بیرون و زندگی نکبتی خودتون را درست کنید، از زندگیشون نکبت میباره اونوقت چهارچشمی به مردم نگاه میکنند.