والا ما یه خونه پیش خرید کردیم تقریبا هفت ماهه پیش بعد در واقع معاوضه بود با خونه ی فعلیمون حالا این خونه ی فعلیمونو فروخته بنگاهیه اونجایی رو هم که پیش خرید کردیم نساخته در صورتی که گفته بود هجده ماهه تحویل میده الان هفت ماه گذشته هیچ کار نکرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی از آشناهامون یه خونه صفر خریده بود وقتی داشتن وسیله بالا میبرده یه گوشه کاغذ دیواری تو راه پله پاره شده و زیرشنم زدگی داشته بعد متوجه شدن تعمیری بوده خونه رفتن شکایت کردن قولنامه فسخ شد یک سوم پول رو هم که داده بودن تا دو هفته پس گرفتن
وای خدا😐 خب بعد از اینکه خونه رو تحویل گرفتین خونه خودتون رو میدادین
به خدا این خونه ای کا خودمون داشتیم هم ارثیه ی پدریم بود که شوهرم چون به اسم خودش کرده بود راحت به سازنده معاوضه کرد که اون سازنده که بنگاهی هم هست اینجارو فروخت اونجاروهم که نساخته
چی میگه شوهرت؟ خودش ناراحت نیست از این موضوع؟ ببخشید میپرسماخب شکایت کن از بنگاهیه
آخه چون پول خودش نبوده دلش نمیسوزه به اصرار پدرش ارثیه منو از چنگم درآوردن منم اصلا راضی نبودم حالا شوهرم فکرمیکنه چون راضی نبودم اینجوری شده میگه بادآورده را باد میبرد فکر میکنه من میام خونه مادرشوهرم زندگی میکنم بعد این که البته چون بچه دارم هر غلطی بگه به خاطر بچه ام مجبورم لال شم و قبول کنم