2777
2789
عنوان

از دست داداشم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست
خوب میگم گفتن شما فایده نداره کار خودشو میکنه .اگر کسی قراره بهش چیزی بگه پدرته که باید قاطعانه صحبت ...

دقیقا 

یا ولش کنید یا پدرتون بگه

بگه اقا مرد و مردونه

من پول مفت ندارم بدم

بزرگه که بره سرکار حداقل یه دلیلی برا افتادن داشته باشه بگه کارم بود

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا باهاش کلی بحث کردن که الان به فکر درست باشآخه دو سه هفته دیگه فرجه هاشه و دوباره میاد بنظرم خری ...

بازم کار خودشو میکنه.یکم باید تو پول دادن دست و بالشو ببندن تا به خودش بیاد.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

مگه ازاد میره یا دولتی؟یعنی باید برای ترم های افتاده پول بدید؟اگه نه که ولش کنین تا هرموقع خودش میخو ...

دولتیه

نمیدونم باید پول داد یا ن، ولی سنوات میخوره و ترم های بعد خودش اذیت میشه

کار نمیکنه. چندبار گفت کار کنم و اینا ،خانوادم دیدن کار نمیکنه و وضع درسش اینه

بره سرکار، میگه من سرکار بودم وقت نکردم درس بخونم، افتادم

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
حمایتش میکنننمیدونم با کی لج میکنهکلا قانع کردنش خیلی سخته

ببین زمانی که باید نه میشنیده نشنیده الانم پررو شده.و از دستتون‌خارج.یکم کمتر پول بده پدرت.تحت فشار بزاره.بهش خوش میگذره دیگه.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

دولتیهنمیدونم باید پول داد یا ن، ولی سنوات میخوره و ترم های بعد خودش اذیت میشهکار نمیکنه. چندبار گفت ...

نمیدونم واقعا  کاری نمیشه کرد😂😂😂

حقوقشو کمتر کنید پول کمتر بدید بهش

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید