2777
2789
عنوان

از دست داداشم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست
خوب تو چرا ناراحتی پدر مادرت اگر مشکل دارن میگن.از جیب شما که خرج نمیکنن

اونا هم نگران درسش هستن

خودش اهمیت نمیده

چندتا از درساش رو افتاده و واسه انتخاب واحد دچار مشکل شده

ترم های آخره و اصلا اهمیت نمیده و خانواده م ناراحتن

مسئله پول نیست

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
ساعت هوشمند انقد حساسه با پست بفرسته؟من کتاب برام میفرستن پست کنارشو جر میده

خب کسی اگه توراهشه ببره

اگه خوب بپیچیش هیچیش نمیشه ها

قشنگ توی پارچه و لباس و اینا بپیچوندش بذاره تو چند تا جعبه بفرسته تکونم نمیخوره

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم دانشجو بودم هر هفته میومدمچون خوابگاه خیلی سختم بودبه شما واقعا ربطی نداره که بخوای ناراحت ...

شما حتما فاصله تا تا خونتون کمه

داداشم چهارشنبه ظهر میرسه، جمعه ظهر هم بر میگرده

مسئله اینه که وسط امتحانات میان ترمه

من نمیگم نیادمیگم این ی چیزیه که میشه من بخرم، براش بفرستموسط امتحانات میان ترمشه

خب باهاش جدی صحبت کنید اگر نمیخواد درس بخونه خرجش نکنید یا انصراف بده یا بیاد دانشگاه نزدیک خودتون یه رشته ی دیگ بخونه ..

اونا هم نگران درسش هستنخودش اهمیت نمیدهچندتا از درساش رو افتاده و واسه انتخاب واحد دچار مشکل شدهترم ...

خوب بازم اگر قراره کسی جیزی بگه پدر مادرتن.ولی خودت گفتی رفت و امدش یه تومن میشه پس پولشم برا شما مهمه.😂

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

برو بازار با تماس تصویری براش بخر پست کن

بخدا بهش همینو گفتم

قبول نمیکنه، میگه نه حتما باید خودم باشم

گفتم من میرم، هرچیزی که گفتی رو تست می کنم

ولی قبول نمیکنه

خانواده م ناراحتن میگن اینو میشه بعدا خرید، ولی امتحانه رو بعدا نمیشه کاریش کرد

عواقب کاراشو خودش میدونه دیگهشما که قرار نیست جوابگو باشی.حق داری نگران باشی ولی اینکه چرا میاد چرا ...

من نگرانی خانواده م رو میبینم که ناراحتم

داداشم بهمن رفته دانشگاه و همکلاسی هاش دارن فارغ‌التحصیل میشن ولی اون هنوز کلی واحد دیگه داره

چرا؟ چون ی سری شون رو افتاده و واسه انتخاب واحد دچار مشکل شده

خب کسی اگه توراهشه ببرهاگه خوب بپیچیش هیچیش نمیشه هاقشنگ توی پارچه و لباس و اینا بپیچوندش بذاره تو چ ...

اونو میتونم براش بفرستم

راضی نمیشه نیاد

وگرنه من براش میخرم و پست می کنم

خب کسی اگه توراهشه ببرهاگه خوب بپیچیش هیچیش نمیشه هاقشنگ توی پارچه و لباس و اینا بپیچوندش بذاره تو چ ...

اصلا ربطی به پارچه نداره اگر پرتاب بشه با تکون هم ممکنه اسیب ببینه. چرا باید روزه شک دار بگیرن.در این مورد کاملا حق داره خودش بیاد ببینه و بخره.به هر حال اگر کسی هم‌قراره چیزی بگنپدر و مادرن.پس فردا روزی همین فکرا هست که فکر میکنی دلسوزیه و بیشتر میفهمی باعث اختلاف میشه.هر کی هم‌مسئول زندگی خودشه.تا حالا تو این سن یه بار به کسی نگفتم‌اینکارو بکن یا نکن چون اون‌طرف کار خودشو میکنه من بد میشم.

خب باهاش جدی صحبت کنید اگر نمیخواد درس بخونه خرجش نکنید یا انصراف بده یا بیاد دانشگاه نزدیک خودتون ی ...

ترم هفته

احتمالا ۹ ترمه تموم میکنه

بخدا دانشگاهش دولتیه 

رشته ش خیلی رشته خوبیه

ولی نمیدونم چرا چیزای دیگه براش اهمیت داره

بخدا خانواده م خیلی حمایتش میکنن

خیلی از دانشگاهش راضی هستن

بخدا بهش همینو گفتمقبول نمیکنه، میگه نه حتما باید خودم باشمگفتم من میرم، هرچیزی که گفتی رو تست می کن ...

مگه ازاد میره یا دولتی؟

یعنی باید برای ترم های افتاده پول بدید؟

اگه نه که ولش کنین تا هرموقع خودش میخواد فارغ التحصیل شه کاری نمیتونید کنید وقتی ببینه دوستاش تموم کردن خودش مونده سرش میخوره به سنگ

کار نمیکنه؟

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

من نگرانی خانواده م رو میبینم که ناراحتمداداشم بهمن رفته دانشگاه و همکلاسی هاش دارن فارغ‌التحصیل میش ...

خوب میگم گفتن شما فایده نداره کار خودشو میکنه .اگر کسی قراره بهش چیزی بگه پدرته که باید قاطعانه صحبت کنه.

ترم هفتهاحتمالا ۹ ترمه تموم میکنهبخدا دانشگاهش دولتیه رشته ش خیلی رشته خوبیهولی نمیدونم چرا چیزای دی ...

مشکل همون حمایت زیاد خانوادته

خوب بازم اگر قراره کسی جیزی بگه پدر مادرتن.ولی خودت گفتی رفت و امدش یه تومن میشه پس پولشم برا شما مه ...

اونا باهاش کلی بحث کردن که الان به فکر درست باش

آخه دو سه هفته دیگه فرجه هاشه و دوباره میاد 

بنظرم خرید ساعت چیز واجبی نیست که بخواد بابتش بیاد