2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم جهاز برون 🥰

141 بازدید | 10 پست

نوه داییم ایشالا خوشبخت شن از حسودی نمیگم اینا رو گارد نگیرید😘🫰🏻

همچی گرفته بود همچی یعنی از سیر تا پیاز هیچی کم نداشت از لوازم برقی گرفته تا ظرف و چرخ خیاطی و ...

خلاصه خیلی خوب بودم منم تقریباً همسن و سال اونم همش ذهنم درگیر بود چجوری بفکرش رسیده بجز باکس برنج همچین داشت برام جای سوال بود چجوری گرفتن اصلا چجوری بفکرش رسیده 

شما چجوری گرفتین چیا گرفتین ؟؟

خورد خورد یا باهم چجوری به ذهن تون رسید که چیا بگیرین؟؟

خوب یا از قبل لیست داشته 

یا میره در مغازه برقی میگه یه لیست جهیزیه بده میده هر چی خواست میخره

در پلاستیک فروشه همینطور 

وسایل چوبی که دیگه ریز ریز نداره مشخصه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتون نرفتین

دوست داشتم با شوهرم باشم 

من و شوهرم همشهری نیستیم 

از طرفی هم مامان  بابام از شهر خودمون خرید نکردن رفتن شهر دیگه برا خرید 

دو ماه طول کشید خرید جهیزیم‌ مدام میرفتم میومدن 

من نمی‌تونستم دور باشم از شوهرم 

من با شوهرم میومدم یه هفته میموندم خونشون مامان بابام هم می‌رفتن خرید 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️