2777
2789

تغذیه بیشترین تاثیر رو تو لاغری داره.....ورزش کنارش برای فرمدهی و شل نشدن پوست مهمه

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی بیست دیقه هم پیاده روی کنی بهتر از باشگاه هستتایمشم دست خودتهمجانی ام هست😁

چه ربطی داره ادم باید هدف داشته باشه

۲۰ دقیقه پیاده رویی یه روز بره ده روز نه نتیجه نگیری ناامید میشه ولی وقتی هدف داشته باشه

لباس ورزشی هاشو میگیره و میره و سزماه نتیجه میگیره راهنمایی الکی ندیییین

شکرت خداجون💕

کی گفته این مزخرفاتووووووووووومن خواهرم ۶۸ بود شد ۵۲ نرفته دوماه ولی برنگشته به ۶۸ فقط شده ۵۴ ببین ب ...

نه بابا خیلی دوست دارم برم 

ولی اینجا پست های بقیه رو میخوندم دیدنم چند نفر اینطوری نوشته ترسیدم

نه بابا خیلی دوست دارم برم ولی اینجا پست های بقیه رو میخوندم دیدنم چند نفر اینطوری نوشته ترسیدم

ول کن اینجا به بدن و زیبایی اهمیت نمیدن فقط به مادر شوهر و شوهر اهمیت میدن پاشو فردا ثبت نام کن یکماههه برو چنان تاثیرشو میبینی که نگگمممممممم

شکرت خداجون💕

ول کن اینجا به بدن و زیبایی اهمیت نمیدن فقط به مادر شوهر و شوهر اهمیت میدن پاشو فردا ثبت نام کن یکما ...

باشه حتما اره میخواستم فردا برم برای ثبت نام 

انشاالله که بتونم خوب لاغر بشم 

چه خوب برا شما چقد کالری نیازه. واسه من 1476 کالری روزانمهـراستی میخوام ترازو دیجیتال بخرم چه مارکی ...

منم حدودا 1350 کالری میخورم قند های مصنوعی رو حذف کردم نون و برنجم رو کم کردم

یه ترازو ارزون از دیجی کالا خریدم فکر کنم 200 تومن بود

نگاه کنی اونجا هست

عزیزم من الان حدود ۱۰ساله هرروز ۶صبح پیاده روی میرم بعدش توی پارک حرکات کششی وتمرینات که باشگاه انجام میدن رو کار میکنم روزی ۶ قاشق غذا میخورم واینکه من چندسال بدنسازی کار کردم باشگاه میرفتم اضافه وزن داشتم وقتی وزنم پایین اومد دیگه باشگاه نمیرم ولی همین برنامه پیاده روی صبح به شکلی که گفتم رو دارم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم