2777
2789

نه ننداز

ببر بده خشکشویی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراب میشه گلم روو فرشی خیلی آب می‌کشه به خودش بعدش هم حتی خشک کن لباسشویی رو هم فعال بکنی که بعدش خشکش بکنه ولی خشک نمیشه ننداز ، ی لگن بردار ببر داخل تراس یا حیاط بشورش

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

سه متری؟!خیلی کوچیکه که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.من خودم البته هفت کیلویی دارم ولی سه متری زیاد بزرگ نیست اگه برنامه مخصوص البسه سنگین داره ازون استفاده کن دور خشک کن هم حداقل بذار که فشار نیاد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

فقط ببین اگه انداختی مچاله نکن بنداز توش. قشنگ پهن کن تو دیگ لباسشویی اینطوری کمتر فشار میاد بهش و راحت تر شسته میشه من الان لباس ها رو هم همینطوری میشورم. گوله گوله میریزی ترازش بهم میخوره و سر و صدا و لرزش هم زیاد میکنه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سه متری؟!خیلی کوچیکه که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.من خودم البته هفت کیلویی دارم ولی سه متری زیاد بزرگ ...

یک و نیم در یک ونیم هست ابعادش ولی مخملی هست بعضی جاهاش من معمولا برا لباس همون برنامه های تنظیم شده اش استفاده میکنم بلد نیستم دیگ