2777
2789
عنوان

فقط از خانمای عزیز وتمیز و کدبانو

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بشوری اما به موتور ماشین فشار میاد 

بجاش توی حموم لگن رو آب داغ کن تاید یا مایع رو توش حل کن بنداز توش لگد بزن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یک و نیم در یک ونیم هست ابعادش ولی مخملی هست بعضی جاهاش من معمولا برا لباس همون برنامه های تنظیم شده ...

نه خب قشنگ دفترچه ش رو بخون برنامه مخصوص البسه سنگین داره رو اون باید بذاری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چجوری پهنش کنم🤔

یعنی صافش کن در همون راستای دیگ  بذار تو لباسشویی مچاله نکن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خانمای گل اکثریت گفتین ننداز پس بگین بی زحمت با چ پودری چجوری چندساعت بشورم و بخیسونم حسااابی تمیز ب ...

آب داغ بریز. لکه هاش رو اول با صابون جدا خیس کن بذار بعد روش آب داغ بریز من مایع لباسشویی استفاده میکنم پرسیل پودرشم خوبه و قوی.بعد نمی‌خواد با دست بشوری که چند ساعت بذار بمونه بعدم لگدش کن. اون قسمت های لکه هم با فرش شور حسابی بکش

من از اون چرب و بوی روغنش بدم میاد

😷ماسک بزن