2777
2789

یه آشنای دور داریم سه تا پسر داره همیشه آرزوش این بود دختر بیاره وقتی به پسر وسطیش حامله بود سونوگرافی نرفت میگفت حتما دختره انواع لباس اسباب بازی و چیزای دخترونه میخرید ولی خب وقتی بچه به دنیا اومد پسر بود با این حال ایشون لباس های دخترونه براش می‌پوشید کارتون های دخترونه اسباب بازی و لاک حتی تو یه عکسی آرایشش کرده لباس دخترونه تنش کرده وقتی بچه بوده دقیقا شبیه دختره تا 10، 12 سالگی این روند ادامه داشت تا اینکه پسره بزرگ شد اون اخلاق های دخترونه روش موند الان دیگه شبیه ترن.. سا شده با ناز راه میره با ناز و لوندی صحبت میکنه موهاشو میزاره بلند بشه خودشم رنگ پوستش سفیده و اینکه ریش و سیبیل در نیاورده اصلا الان 22 سالش شده ولی کارایی که تو بچگی مامانش باهاش می‌کرد هنوزم روش مونده 

و خب من فکر میکنم درصدی مقصر پدر و مادر ممکنه باشی در بعضی موارد یا رسانه های مجازی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشه هنوز اگاهی بین حداقل نسل جوان انقد کم باشه که فک کنن فضای مجازی و رفتارهای مادر میتونه باعث بشه کسی دوج نسه بشه!!!

البته این کیس که شما گفتی حتی دوج نسه ام نیست ترن س هست

هر دو دخیل هستن میدونی بنظر من تعداد کمی ترن.س وجود داره بقیه ادا هستن وقتی موج مثبت راه افتاد خیلیا واسه راحت تر شدن رفتن گفتن ما ترنسیم این همه واسم قابل هضم نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خب این پسر مقصر اصلی مادرش بوده چون هویت و حنسیت اصلی که داشته رو ازش گرفته و چیز دیگه ای رو بهش القا کرده... مشخصه اینجور میشه.... من شخصا با لاک زدن پسر بچها حتی تو سن کم بشدتتتتت مخالفم. بعضیا میزنن میگن بچه اس بابا حالا چیزی نمیشه... اما اثراتش رو ذهن بچها ماندگار. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

وقتی سایت هنوز اجازه نمیده که حتی کلمه ی تر نس و دو جنسه درست وارد بشه و این انکار تو جامعه وجود داره این نااگاهی و اطلاعات غلط تاحدودی میتونه طبیعی باشه

ولی یکم تحقیق کنید بد نمیشه