2777
2789
عنوان

رفتار عجیب همکلاسی پسر

352 بازدید | 20 پست

خیلی نگاه میکنه مثلا تا میفهمه کدوم کلاسم میاد هراز گاهی داخل کلاس سرک میکشه یا گردنشو میچرخونه نگاه میکنه درحالی که رد میشه یا مثلا ی جا وایستاده باشم میاد نزدیکم یا اون دوروبر پرسه میزنه ولی وقتی چشم تو چشم میشیم سریع روشو برمیگردونه تا الان هم هیچ حرفی نزده بنظرتون منظوری داره آخه حس خوبی از این کارش نمیگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره فعلا رفتارات رو در موقعیت های مختلف می‌سنجه..از ظاهرت خوشش اومده ولی داره فعلا از دور بررسی میک ...

والا الان دو ترمه که اینجوریه تا کی میخواد زیرنظر بگیره

کلا نگاهش نکن..اهمیت نده..اگه واقعا قصد داشته باشه میاد سمتت..پسرا پرو هستن همشون

آره من نگاهش نمیکنم زیاد ولی متوجه میشم که خیلی زل میزنه مثلا حتی ی سری داشتم مسیر دانشگاه پیاده برمیگشتم و خارج میشدم اونم با ماشین تازه داشت وارد می‌شد بعد تا دید منو دوباره دور زد و برگشت باز از سمت من خیلی آروم رد شد رفت

اسی یکی از پسرای دانشگام، دقیقا همینجوری با من رفتار می‌کنه... ولی فهمیدم که پنهونی با خیلی از دخترا هس. و احتمالا از قیافه ی منم خوشش اومده می‌خواد یه دوری هم با من بزنه، من که کلا محلش نمی‌دم. حواستو جمع کن

اسی یکی از پسرای دانشگام، دقیقا همینجوری با من رفتار می‌کنه... ولی فهمیدم که پنهونی با خیلی از دخترا ...

اره اینم من بهش دقت کردم دیدم با دخترای دیگه خیلی راحت حرف میزنه ولی به من فقط نگاه های خیلی خیره که چه عرض کنم کامل زل میزنه و برانداز میکنه ولی دریغ از یک کلمه حرف

اره اینم من بهش دقت کردم دیدم با دخترای دیگه خیلی راحت حرف میزنه ولی به من فقط نگاه های خیلی خیره که ...

درکت می‌کنم، قشنگ اینا رو احساس کردم. این موردی که من می‌گم یه بار اومد به من یه چیزی بگه انقد ترسید هیچی نگفت فقط گفت نه نه ببخشید بعد دستاشم می‌لرزید. به نظرم از من می‌ترسه... ولی مطمئنم این رفتاراش از عشق نیس، چون می‌دونم منو دوس نداره و دخترای زیادی تو زندگیش هستن...

نمی‌دونم...