2777
2789
عنوان

کسی از مرحله

108 بازدید | 19 پست

سوم کالا برگ خبر داره.. لطفا بگید  میدن  یان!؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدن

از کجا خبر دارید میشه بگی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

عزیزم چکارکردی باشوهرت؟هنوز خونه مادرتی؟

سلام عزیز خوبی!؟ 

بله  فعلا خونه مادرمم.. البته نرفتبم دادگاه.. باهم حرف زدبم قرار بر دادگاه شد ولی هنوز اقدام نکردم.. اونو نمیدونم 

سلام عزیز خوبی!؟ بله فعلا خونه مادرمم.. البته نرفتبم دادگاه.. باهم حرف زدبم قرار بر دادگاه شد ولی ه ...

کاش ابن قهرت براش یه تلنگر بشه

توی این اوضاع اقتصادی ومستاحری،دلیل غرورش رو نمی‌فهمم!

میتونه بره کارگری کنه..

اگه تکونی به خودش نداد

حتما جداشو

مهریت چندتاست؟

بعد اوضاع مالی مادرت چطوره؟

بعد ۱۲۰ سال از مادرت

ارث خوبی بهت میرسه که بتونی تنها زندگی کنی؟

به همه این چیزا فک کن

انشاالله بهترینها برات رقم بخوره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

کاش ابن قهرت براش یه تلنگر بشهتوی این اوضاع اقتصادی ومستاحری،دلیل غرورش رو نمی‌فهمم!میتونه بره کارگر ...

اوضاع مادرم خیلی معمولیه.. ن خوب ب بد .. ی جوری فقط میگذره.. اون اقا اگر بفکر زندگیش بود ک ی تکونی ب خودش میداد.. انقدر عصبیه انقدر زده منو.. ب جای ابنک بترسه از طلاق مجدد گفت دیگ برنگرد.. میگفت زن سابقم بهتراز تو بود!!!!!! زنیک حتی ی لیوان چای  دستش نداد ولی من حتی پول عقد  رو خودم دادم انقدر بدبختم... اون همه فقر ونداری کنارش کشیدم  اخرش برگشت گفت تو رن زندگی نیستی!!!!!! میدونی پیش مادرم باشم بهتز از  اینه ی آدم بیشرفی مثل اون خوردم کنه! .. چند روز پیش بهش زنگ زدم ک پول ندارم حداقل قرض بده بهم.. برگشت گفت داشته باشمم نمیدم بهت تو دبگ زن من نیستی!!!  اونوقت من وقتی پیشش بودم هزار تومن هزارتومن جمع میکردم میشد 10 میلبون میدادم دستش!!!!  من هیچ حسی بهش ندارم انقدر قلبمو شکونده😔

ولش کن دیگه 

اصلا بهش زنگ نزن

اون زحمتی که توخونه اون میکشی برای مادرت انجام بده

به خدا توکل کن

اعتمادبه نفس داشته باش

آخه هیچ نکته مثبتی نداره که بهش دلخوش کنی

تازه زبونشم دراز هست

خوشت میاد یه بار بزنه ناقصت کنه؟

بازیکن بعد طلاق تنهایی ونداری اذیتت کنه

باز نگی چون ازدواج سومم به هرناکسی جواب مثبت بدی

خواهرزاده زندایی ازدواج سومش

شوهرش لند کروز داره

مثلا ۱۵ تا باهم روسری می‌خره

اینارو دخترداییم  میگه که اصلا اهل دروغ واطراف نیست تازه خودشم دندونپزشک اما ازخریدهای دخترخالش همیشه تعجب میکنه

طرفت باید حداقل یه خونه،یه ماشین وشغل معمولی داشته باشه

خوب توروستایی،مرغ وبوقلمون به عمل بیار

یه گوشه حیاط سبزی خوردن به کار وبفروش

کم کم دستت میاد چکار کنی

فقط یه یاعلی بگو

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من خودم همشهریتم

ببخش یکم تایپ گوشیم مشکل داره

منم باشوهرم مشکلات زیادی دارم

اما اون حداقل حقوق داره

خونه داره

ماشین داره

شان اجتماعی داره

اینا رو نمیگم که دلت بسوزه

میگم که به خودت بیای و قدر خودت بدونی

هروقت خواستی میتونی بامن حرف بزنی

قبلا بهت درخواست دوستی دادم

من خودم همشهریتمببخش یکم تایپ گوشیم مشکل دارهمنم باشوهرم مشکلات زیادی دارماما اون حداقل حقوق دارهخون ...

خداروشکر ک زندگیت خوبه  الهی شکر.. ن عزیزم چ دل سوخنتی میدونم از چ جهت منظورته... کاش ابن حداقل ی خونه 50 متری داشت هیچی نداره.. بخدا 4 ساله از بی پولی رنج میکشم نمیتونه ی جوراب برام بخره.. خستم خیلی.. همه مشکلاتی دارن.. بی مشکل فقط خداست

ولش کن دیگه اصلا بهش زنگ نزناون زحمتی که توخونه اون میکشی برای مادرت انجام بدهبه خدا توکل کناعتمادبه ...

ن عزیزم چ زنگی.. اون خیلی بی ادبه.. کاریش ندارم اصلا.. بخدا هیچ حسی بهش ندارم.. دوبار ازدواج ناموفق.. دوبار شکست سخت.. انفدر روانم خستس.. از این جدا بشم هرگز ب ازدواج فکر نمیکنم.. یعنی مردجماعت از چشمم افتاده... مادرم  بزنه منو  ولی ابن نامرد نه.. چوب مادر گله گل.. بقول خودت برای مادرم زحمت بکشم بهتراز ابن نامرده... میدونی  این آقا نگفت انقدر مشکل مالی داره.. نگغت بدنش مریضه.. وقتی باهاش ازدواج کردم تازه مریضیاشخودشو نشون داد.. دیدم ن پول  رهن داره ن حتی شغل درست.. کسیl مشکالات مالی شدید داره بیخود میکنه دختر مردمو بدبخت کنه... چون ب مرور باعث بدخلقی وسردی میشه همون اتفاف برای من افتاده.. ازش متنفر شدم چون مدام نبخاد باهاش سختی بکشم ک نمیتومم.. از بس کرایه جمع کردم.. خستم

ن عزیزم چ زنگی.. اون خیلی بی ادبه.. کاریش ندارم اصلا.. بخدا هیچ حسی بهش ندارم.. دوبار ازدواج ناموفق. ...

والا منم همچی زندگیم خوب نیست

شوهر منم خسیسه،بخدا تا لباس پارمو نشونش ندم

برام لباس نمیخوره

اونم ارزانترینش 

اما خوب استرس مستاجری ندارم

بعد اینکه خیلی به حرف خانوادشه

من دوسال پیش یسال خونه پدرم بودم

منم زجر زیاد کشیدم ومیکشم

اما خوب من شرایط طلاق ندارم

یه خواهر مجرددارم

پدرم وضع مالیش اصلا خوب نیست

من اصلا کسی رو به طلاق تشویق نمیکنم

ولی باید حداقل یه روزنه امیدی باشه؟

حتی اگه جدا هم نشدی،همون بمون پیش مادرت

زندگی اولت چرا به طلاق کشید؟اولی وضع مالیش چطور بود؟

ن عزیزم چ زنگی.. اون خیلی بی ادبه.. کاریش ندارم اصلا.. بخدا هیچ حسی بهش ندارم.. دوبار ازدواج ناموفق. ...

حس میکنم دروغ میگه که زن اولم خیانت کرده!