بچه ها من ماه قبل فهمیدم باردارم بچه سوم اسمشو ناخواسته نمی زارم سهل انگاری بعدش نشد سقط کنم چون نبض داشت کلا افسرده شدم داغون شدم دیروز رفتم روانشناس دارو بهم داد یکی آسنترا ۵۰یکی نور تریپلین ۱۰یکی هم پوکساکیم زدم نت میگه باعث ناقصی جنین میشه حالا موندم استفاده کنم یا نه حالم هم خیلی بده خیلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبارکت باشه عزیزم چرا ناراحتی ؟دیگه شده خدا بهت لطف کرده
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
نه بابا برای چی شاد باش،غصه ی چی را میخوری مگه نعوذبالله خدا مرده یا عوض شده ؟؟خدای این بچه و شما هم بزرگه اصلا غصه نخور
دیگه هم دارو ها را نخور اینا همش عوارض داره غذاهای مقوی بخور و پاشو به زندگیت ادامه بده عزیزم😍
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍