2777
2789
عنوان

کسی از مرحله

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست
والا منم همچی زندگیم خوب نیستشوهر منم خسیسه،بخدا تا لباس پارمو نشونش ندمبرام لباس نمیخورهاونم ارزانت ...

میدونم حتما همینه  گفتی.. زندگی همه آدمها  با مشکل همراهه... اولی ک ازدواج کردم تا دوماه ادل ازدواج باهم خوب لود یهو بخدا بی دلیل  ب روح پدرم باهام بد شد.. دوست نداشت باهم ادامه بده.. اصلا باهم دیگ حرف نمیزد.. حتی پدرومادرشم تعجب کردن از ابن رفتاراش.. تا ابنک معلوم شد دوست دختر گرفته.. ولی حداقل میتونست خرجمو میداد.. زندگی اولم  سر بی توجهی شدید بهم خورد

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

والا منم همچی زندگیم خوب نیستشوهر منم خسیسه،بخدا تا لباس پارمو نشونش ندمبرام لباس نمیخورهاونم ارزانت ...

میدونم حتما همینه  گفتی.. زندگی همه آدمها  با مشکل همراهه... اولی ک ازدواج کردم تا دوماه ادل ازدواج باهم خوب لود یهو بخدا بی دلیل  ب روح پدرم باهام بد شد.. دوست نداشت باهم ادامه بده.. اصلا باهم دیگ حرف نمیزد.. حتی پدرومادرشم تعجب کردن از ابن رفتاراش.. تا ابنک معلوم شد دوست دختر گرفته.. ولی حداقل میتونست خرجمو میداد.. زندگی اولم  سر بی توجهی شدید بهم خورد

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم دروغ میگه که زن اولم خیانت کرده!

نمیدونم.. خودش میگ خیانت کرده.. والا هیچیشو باور ندارم😑

نمیدونم.. خودش میگ خیانت کرده.. والا هیچیشو باور ندارم😑

نه همه همینن،میگن زنم خیانت کرد

نمیگن که خودم بد بودم!

دیگه معلوم تنبل وکاری نیست،حالا ازبقیه موارد هم بگذریم

عزیزم ببخشید این همه به حرف گرفتمت

کاش برای زندگی اولت بیشتر حواست جمع میکردی

توکلت بخدا باشه

به نظرم فعلا دادگاه اینا نرو

یه مدت بزار دور باشید

شاید تلنگری شد

اگرم به طلاق منجر شد

برای خودت یه منبع درآمد پیدا کن

توی روستا فرصت خوداشتغالی خیلی بیشتره

و اینکه برای ازدواجت اینبار خوب خوب دقت کن

موفق باشی😘

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

نه همه همینن،میگن زنم خیانت کردنمیگن که خودم بد بودم!دیگه معلوم تنبل وکاری نیست،حالا ازبقیه موارد هم ...

ممنونم ک  ب حرفهام گوش دادی.. هروقت دوست داشتی پیام بده.. خوشحالم میکنی خاهرم.. 

ن من فعلا نمیرم دادگاه.. تا ببینبم چی میشه.. توگل ب خدا.. انشالله هرچی خدا بخاد🌼