2777
2789
هرشهر یا استانی میرن باهاشون مشکل دارنی سالم یکی دیگه قهرمان میشه میگن ساخت و پاخت کردنخدایا شکرت

آره تازه انقد استقلال پاکه که پارسال تیمای لیگ به استقلال تبریک گفتن قهرمانیو نه پرسپولیس 🤣👌🏻💙

با افتخار شیرازیم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ح.به هرسال ما قهرمانیم شما که فقط بلدین پل بخورین

ی سال شد قهرمانیتون پاک باشه؟هیچ استانی بهتون تبریک نگفت جز اونایی که سرمربیشون پرسپولیسی بودن

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

آره تازه انقد استقلال پاکه که پارسال تیمای لیگ به استقلال تبریک گفتن قهرمانیو نه پرسپولیس 🤣👌🏻💙

اره قرصاشو نخورده بود تیم سپاهان که گفت با هیچ تبریکی نگفتمی فقط اینا الکی ادعای تبریک کردن 

شکاهم که با تیم مقابل ساخت و پاخت کرده بودید

عزیزم ما حتی اگه میبردیم هم بستگی به برد شما داشت دلیلی برای تبانی نبوده

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

اره قرصاشو نخورده بود تیم سپاهان که گفت با هیچ تبریکی نگفتمی فقط اینا الکی ادعای تبریک کردن

گل آفساید 🤣🤣🤣🤣از قهرمانی تراکتور فشار بقولللللل

با افتخار شیرازیم:)

حتی تاج گفت ااز استقلال معذرت میخوایم دیگه ته داستان و بخون

ببخشید کدوم تیم بود پارسال با تیم مقابل ساخت و پاخت کرده بود که ببره اما نقشه براب شد جاستتتتتتت اس ...

فوتبال خيلی کثیف تر از ون چیزی که فکر میکنید ولی در این که پرسپولیس از همه تیم‌ها بيشتر منتفع شده شکی نیست

پیروانی میگفت از بین اینهمه قهرمانی یکیو و که خودمون قهرمان شدیم بنده خدا خودشم اعتراف کرد😂

بالش ناز و همدم مهربونم کجایی 😔🤦

اره تیمتون ساخت پاخت کرده بود با تیم مقابل خوب خورد تو دهن همتون با اون مربی حیوونتون

چرا  داری  به  یکی  دیگه   توهین  میکنی  

هر  تیمی  یه  عده  طرفدار  داره   

یکی  تراکتور  یکی  استقلال  یکی پرسپلیس  یکی ...

اصل  کاریا   بازیکنا   و  عوامل  مربوطه  هستن  که  پولشونو  میگیرن  به  تو  این  وسط   هیچی  نمیرسه  

پس  چرا  شخصیت  خودتو   خرد  میکنی  با  توهین  به   بقیه  

چرا  میخوای  انگ  حیوون  بودن  به  یکی  بچسبونی  در  حالی  که  خودت  بد تری  

جان  عزیزتون  بیخیال  مسخره  نکنید  خودتون  رو  

کری  خوندن  با  فحش  دادن  یکی  نیست  اشتباه  نکنییییییید 

ی سال شد قهرمانیتون پاک باشه؟هیچ استانی بهتون تبریک نگفت جز اونایی که سرمربیشون پرسپولیسی بودن

باشه فشار خوردین دیدین هرسال چه ساخت و پاخت کنید چه هرچی باختین   ما حداقل با تقلب جام و گرفتیم شما با اونم باختین تیم دومم نشدین