2777
2789

راضی بودین؟ چیکارا میکنه مشاور؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

مشاور مزخرف ترین صیغه ی کنکوره بیخیالش بشید وسلام

برنامه ریزی بلد نیستم کسی بالاسرم نباشه نمیتونم درس بخونم 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه کیه

نمیدونم منم دارم میپرسم

شما شماره ایی چیزی از مشاورشون دارید به من بدید؟من اکانتشونو گم کردمهمون ک یه سال پشت مونده بود؟

نه چهارسال پشت بود

مشاور مزخرف ترین صیغه ی کنکوره بیخیالش بشید وسلام

برای بعضیا خوبه. برنامه میده به آدم از روش پیش بره.بعضیا هم باید همیشه یکی حواسش بهشون باشه تا درس بخونن.

البته من خودمم خوشم نمیاد

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم

برای بعضیا خوبه. برنامه میده به آدم از روش پیش بره.بعضیا هم باید همیشه یکی حواسش بهشون باشه تا درس ب ...

برای من برنامه میده و پیگیری مثلا هرروز یا دوروز یکبار 

ماهی ۱۲٠٠میدم

به تزدید افتادم میگم نکنه اوکی نباشه

خودش پزشکی تهران میخونه. 

تو این سایت عضو بود ؟

اره ازش پرسیدم همین الان

تو این سایت عضو بود ؟

اابته دانش اموزشو میگم مشاور رو نمیشناسم

برای من برنامه میده و پیگیری مثلا هرروز یا دوروز یکبار ماهی ۱۲٠٠میدمبه تزدید افتادم میگم نکنه اوکی ن ...

خوبه که کار مشاور همینه دیگه.اگه باهاش راحتی و برنامش خوبه که اوکیه

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم