2777
2789

سال 2025 هستیم و هنوز افرادی وجود دارن که وقت خودشون رو صرف کری خوندن برای بیزینسی به نام فوتبال کنن و دعوا راه بندازن 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه که تمام بدترین شرایطا برای پرسپولیس بوده بازم خودشو به قهرمانی رسوند پارسال که استقلال ساخت و ...

پارسال با گل آفساید قهرمانیو از استقلال گرفتین دهنتو ببند اتفاقا استقلالیم واسه تراکتورم خیلی خوشحالم که قهرمان شد💙👌🏻

با افتخار شیرازیم:)
نه دیگه این نیست این تراکتوریا هم برای ما با تقلب یک جام گرفتن ادم شدن

عزیزم من طرفدار تراکتور نیستم ولی پرسپولیس متقلب ترین تیم ایرانیه

شماها به یکی دیگه میگین متقلب؟

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

منم قبلا فکر میکردم  داوری نقشی نداره ولی از وقتی که حرف های شاه حسینی در مورد اعتراف طارمی به  تبانی که رو عذاب وجدان رفته‌ بوده رو شنیدم نظرم عوض شد، يحيي اعتراف به نقش جادوگر و و پیروانی  تو قهرمانی پرسپوليس کرد پارسال هم جلو ۸۰ میلیون ایرانی حق استقلال و خوردن و قهرمان شدن 

پرسپولیسیا آسیا موفق نیستن چون داورا باهاشون نیستن اونجا 

بالش ناز و همدم مهربونم کجایی 😔🤦

پارسال با گل آفساید قهرمانیو از استقلال گرفتین دهنتو ببند اتفاقا استقلالیم واسه تراکتورم خیلی خوشحال ...

اره  تیمتون ساخت پاخت کرده بود با تیم مقابل خوب خورد تو دهن همتون با اون مربی حیوونتون 

اره تیمتون ساخت پاخت کرده بود با تیم مقابل خوب خورد تو دهن همتون با اون مربی حیوونتون

از ادبت معلومه طرفدار پرسپولیسی

شما حتی انقد وقیحین که با گل افساید قهرمان میشین

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

اره تیمتون ساخت پاخت کرده بود با تیم مقابل خوب خورد تو دهن همتون با اون مربی حیوونتون

همه ایران می‌دونن با گل آفساید پارسال قهرمان شدین حتما تو مغز نداری که یادت نیس🥱👋🏻

با افتخار شیرازیم:)
منم قبلا فکر میکردم داوری نقشی نداره ولی از وقتی که حرف های شاه حسینی در مورد اعتراف طارمی به تبان ...

ببخشید کدوم تیم بود پارسال  با تیم مقابل ساخت و پاخت کرده بود که ببره اما نقشه براب شد جاستتتتتتت استقلال

همه ایران می‌دونن با گل آفساید پارسال قهرمان شدین حتما تو مغز نداری که یادت نیس🥱👋🏻

هرشهر یا استانی میرن باهاشون مشکل دارن

ی سالم یکی دیگه قهرمان میشه میگن ساخت و پاخت کردن

خدایا شکرت

ببخشید کدوم تیم بود پارسال با تیم مقابل ساخت و پاخت کرده بود که ببره اما نقشه براب شد جاستتتتتتت اس ...

اخرین گل پارسال و یادته که چجوری قهرمان شدین؟