2777
2789

خانوما الان چه احساسی دارید؟بچتون چی شد؟من دوتا پسربچه کم سن و سال دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به دلیل و شرایط جدایی داره و ازهمه مهمتر شرایط بعداز جدایی. من جداشدم اما بچه نداشتم کمترازدوس ...

شوهرم هیچ حضوری تو زندگیم نداره.هفت ساله خودم زندگیمونو. سر پا نگه داشتم.تو مریضی تو خوشی ناخوشی.تا ۳نصفه شب خونه نمیاد.میگیرع میخوابه تا ۲بعداز ظهر بیدار میشه سریع یچی میخوره میره.در عوضش پولم بخوای نداره.اوردتم تو شهر غریب.نیم ساعت تا شهرم فاصله اس ولی سال سه بار اونم با دعوا نصف روز میبره و برمیگردونم.اجازه بیرون رفتنم نداشتم یکی دوساله تازه بدست اوردم.نمیذاره خواهرمو ببینم.خیلی حسرتا موند ب دلم نذاشت درس بخونم گفتم کمبودامو تو. هنرم خلاصه کنم اکسسوری میساختم تا دوتا فروختم تو دعوا سوری گفت حق نداری و تمام..خب من حالم ازش بهم میخوره 

عزیزم طلاق اصلا آسون نیست

تنها زن گی کردن تو کشور ما سخته

محیط کار واقعا اعصاب خورد کنه.

الان فقط شوهرت رو تحمل میکنی و میتونی از منار بچه هات بودن لذت ببری

لون موقع باید کلی آدم رو تحمل منی از صاحبکار و همسایه و همکار و...

بستگی داره دلیلتون چیه برا جدایی خانم؟

حتی خانوادشم یک دلیل برای موندنم نتونستن پیدا کنن.هیچ حضوری نداری هیچ بخاری نداره..حتی پولم صفر..تنها دلیل موندنم بچه هامن.حتی توی یکسال شاید دوبار جمعه ها باهامون بیاد بیرون اونم چون همه خانواده هستن مجبوره بیاد.. هیچوقت تو مریضی کنارم نبوده.. همیشه خودش چوب لای چرخ خوشحالیام کرده.خودش گفت درس بخون ولی تا دید تونستم. با بچه درس بخونم. سر اولین جلسه امتحان بلبشو ب راه انداخت درس تعطیل سر بیرون رفتنم سر خواهرم سر هرچیزی.حتی کاری ب کارشمندارم سرمو با یه هنری گرم کردم خودش موافقت کرد تا دید بعله کارم بالاخواه زیاد داره و مشتری هست زد زیر کاسه کوزه ام.خب ب چ امیدی بمونم

شوهرم هیچ حضوری تو زندگیم نداره.هفت ساله خودم زندگیمونو. سر پا نگه داشتم.تو مریضی تو خوشی ناخوشی.تا ...

ببین شرایطتت واقعا سخت اما درکنار اینها به بعدازطلاق هم خوب فکرکن جدایی از بچه هات تامین هزینه های خودت کجا و با کی بمونی چطور باهات قراره برخورد بشه اگه واقعا شرایطت بعداز طلاق ایده آل تره اقدام کن

عزیزم طلاق اصلا آسون نیستتنها زن گی کردن تو کشور ما سختهمحیط کار واقعا اعصاب خورد کنه.الان فقط شوهرت ...

تو ذهنم میگم میرم ی انلاین شاپ میزنم از خونه کارمو هدایت میکنم خونمم میبرم کنار دست بابام یا حتی طبقه بالا بابام اینا بشینم...همه اطرافیانم در تعجبن چجور دوام اوردم بخدا

ببین شرایطتت واقعا سخت اما درکنار اینها به بعدازطلاق هم خوب فکرکن جدایی از بچه هات تامین هزینه های خ ...

کلی با خانوادم دعوا داشتم ک من برگردم میخوام کار کنم درس بخونم چمیدونم از این مسخره بازی هایی ک درمیارن بعضیا مطلقه اخه نباید اینو بپوشه اونو. بخوره اینو ... ازینا بدم میاد اونام گفتن نه ما تا اخر پشتتیم.ولی افسوسم از بچه هاست.من خودم بچه طلاقم.مامانم تا الان تو حسرت دیدن ما مونده.میترسم همین ب سر بچه هام بیاد.اگه بهش بگن چمیدونم خراب بود ال بود ولتون کرد و رفت چیکار کنم اخه.شهر خودم یساعت با اینجایی ک هستم فاصله داری چجور بیام سر بزنم هی