2777
2789
عنوان

میشه بگید اشتباه کردم یا نه

224 بازدید | 9 پست

دوستان این سوال دوستم هست و نظراتتون رو میخونه،از زبون خودش مینویسم،خوانواده شوهر خواهرم مذهبی هستن و خواهرم هم مثل اوناست من و دخترم معمولی میگردیم و سعی می‌کنیم جایی که اونا هستن بیشتر رعایت کنیم،مادر شوهر خواهرم یکی دوبار منو دعوت کردن ومن برای هفته بعد میخوام دعوتشون کنم که جبران بشه،قبلا به گوشم رسیده بود که خواهر شوهرش گفته بود اینا یکم بد میگردن،حالا ما فقط مانتویی هستیم،چند باری که ما خونه خواهرم خواهر شوهرش رو دیده بودیم بنا به تعارفات معمول ایرانی ها هم همسرم و هم شوهر خواهر شوهر خواهرم بهم تعارف کرده بودن که در خدمت باشیم مثلا تشریف بیارید منزل ما،حالا من قبلا سه بار خواهر شوهر خواهرم رو تو شهری که قبلا ساکن بودم،دعوت کردم اینا دوبار شب خونه ما تو دوتا فاصله مختلف اومده بودن  خوابیدن و نهار موندن،ولی حتی یکبار مارو دعوت نکردن،حالا خواهرم میگه چون تو خونه مادر شوهرم دخترش غذا درست کرده تو خوردی و چون چند بار شوهرت گفته در خدمت باشیم باید خواهر شوهرم رو هم بگی،اگر نگی پس مادر شوهرم رو هم دعوت نکن،منم گفتم این بنده خدا دلش نمیخواد با ما رفت و آمد کنه،وگرنه این همه شما میرید خونشون اینم یکبار بگه مثلا اینبار خواهرت اینا رو هم بیار با خودت،یا چطور شوهر اون به شوهرم تعارف میکنه در خدمت باشیم ولی هیچ وقت رسمی نمیگه بیاید زشت نیست،میگه تو با خواهر شوهر من لجی و داری بهش تهمت میزنی باید جواب خدارو بدی در ضمن چون دختر رو نگفتی مادرشم نمیاد،منم گفتم من مهمان مادرش بودم پس مادرشو فقط دعوت میکنم و اگر هم نیومدن دیگه مشکل از خودشونه من وظیفه خودم رو انجام دادم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرش چقدر پروع 😐

خواهرش خیلی اختیار داری میکنه،با اونکه دوستم زیاد بهش رو نمیده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
موافقم باهاتون منم بودم همین کارا میکردم

دوستم میگه من که کار خودم رو میکنم در نهایت ولی از صبح فکر و اعصابم رو بهم ریخته

بگو اصلا رو نده دخالت کنه تو زندگیت

دوستم میگه من فقط بهش احترام میزارم چیزی نمیگم ولی هرچی کوتاه میام این بیشتر دور برمیداره

استارتر شما، داخل یه تاپیک گفتین قبلا بخارشو داشتین خیلی واستون خوب بوده، میشه بگین مارک و مدلش چی بوده؟ چه کارهایی باهاش انجام میدادین؟ درزهای بین کاشی حمام را به خوبی و راحت تمیز می‌کرد؟ سرش دستمال با مواد شوینده استفاده میکردین؟ 

ببخشید زیاد سوال میکنم، برام مهم اگه ممکن جواب بدین

استارتر شما، داخل یه تاپیک گفتین قبلا بخارشو داشتین خیلی واستون خوب بوده، میشه بگین مارک و مدلش چی ب ...

ببین عزیزم بخار شوی من تو جا به جایی افتاد شکست انداختمش رفت هرچی فکر میکنم برندش یادم نمیاد،ولی آلمانی بود و زرد رنگ،من به حوله سرش شوینده نمیزدم دیوارهایی که رنگ روغن بود کاملا برق مینداخت،من چون همیشه استفاده میکردم درز کاشی ها راحت تمیز میشد جرم زیادی نداشت حالا نمیدونم جرم خیلی زیاد رو هم میبره یانه،بعد یه سری های خیلی کوچولویی داشت که بخار رو با یه فشار زیاد و به قطر مثلا سوزن خارج می‌کرد که من از اون سری ها برای اطراف اجاق‌گاز که با دستمال خوب تمیز نمیشد استفاده میکردم،یا بعضی قیمت‌های یخچال که حالت درز داره خیلی قشنگ‌تمیز میشد