امشب میخوایم یکی دو جا بریم کجا رو برای شب پیشنهاد میدین
مثلا نارنجستان قوام یا باغ ارم یا عمارت شاپوری رستوران هم داخلش دارن برای شام؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم. "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
ارگ کریم خان خیلی خوبه هم زیبا و چشم نواز و هم جا برا نشستن و اتراق داره و هم اینکه فست فود و بستنی فروشی اطرافش پره. من بعنوان یه شیرازی کلی خاطره خوب اونجا دارم
ارگ کریم خان خیلی خوبه هم زیبا و چشم نواز و هم جا برا نشستن و اتراق داره و هم اینکه فست فود و بستنی ...
اره عزیزم همه میشنهاد کردن
ممنون ازتون