2777
2789

ما امروز رسیدیم فعلا شاهچراغ رفتیم

امشب میخوایم یکی دو جا بریم کجا رو برای شب پیشنهاد میدین 

مثلا نارنجستان قوام یا باغ ارم یا عمارت شاپوری رستوران هم داخلش دارن برای شام؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ارگ کریم خوان باغ های قصرودست

این باغ داخل خود شیرازهست؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای باغ ارم خیلی خوبه

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

سلام عزیزم درخواستمو قبول میکنی بی زحمت؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

ارگ کریم خان خیلی خوبه هم زیبا و چشم نواز و هم جا برا نشستن و اتراق داره و هم اینکه فست فود و بستنی فروشی اطرافش پره. من بعنوان یه شیرازی کلی خاطره خوب اونجا دارم

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

ارگ کریم خان خیلی خوبه هم زیبا و چشم نواز و هم جا برا نشستن و اتراق داره و هم اینکه فست فود و بستنی ...

اره عزیزم همه میشنهاد کردن

ممنون ازتون