2777
2789

اینه :

چند تا رسم بد داریم تو ایران که ما جوونا باید برش داریم و دیگه ادامه دارش نکنیم شاید نسل‌های خیلی قبل به دلیل تعصبات عمیق نتونن 

ممکنه تو خونه دعوا شه هاااا...

ممکنه کدورت پیش بیاد.

اما چاره ای نیست واقعا.

۱. یکیش جهاز برونه

وسیله خریدی برای دخترت که راحت زندگی کنه، دستتم درد نکنه...

هیچ کس حق دیدن و اظهار نظر براشو نداره

‏۲. این شام و ناهار و تلپ شدن خونه مرحوم

طرف یه ستون زندگیش کم شده، هی م باید چلوکباب و موز بده؟؟

به قول معروف عوض اینکه قاتق نونشون باشید، قاتل جونشون میشید؟

‏۳. سیسمونی خریدن به معنی امروزی...

سیسمونی در واقع ۴ تا لباس و مایحتاج اولیه باید باشه تا مادر و بچه جون بگیرن و هرچی لازمه برن خودشون بگیرن.

این خرید تخت و کمد و پرده و فرش و تاااا دوچرخه ۱۵ سالگی چرا باید گردن پدر و مادر دختر باشه؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من بیشتر تو دهه هشتادیا دیدم زمان ما انقد سخت گیری نبود

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

۴ـ گواهی بکارت

۵ـ جواب بزرگترو نده(چرا نده جر بده هر وقت در حقت ظلم شد بزرگ کوچیک نداره)

۶ـ پا شوهرت بمون بسوز و بساز (با اولین توهین کتک ناحقی و... تموم کن تو لایق زندگی عذاب اور نیستی بهترینا رو باید تجربه کنی)

وووووو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

والا ما لرها  همین الانشم رسم جهازبرون و سیسمونی نداریم برای مراسم عزاداری هم معمولا پول کمک میکنن و در کل مراسم رو یه روز تو مسجد میزاریم و تمام 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

حالا باز مراسم موقع خوشی اوکیه ولی منم با مراسم ختم خیلی مشکل دارم

طرف حال نداره از تخت بیاد پایین باید پاشه ظرف بشوره واسه مهمون و پذیرایی کنه🤨تازه اخرم بگن جوجشون نپخته بود مرده کج بود فلان

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

عزیزم این مسائل رو خیلی از قومیت ها ندارن و کلا رسم نیست و اگر کسی انجامش میده چشم و هم چشمیه بنظرم ...

ناهار مرحوم رو همه میخورن

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

۴ـ گواهی بکارت۵ـ جواب بزرگترو نده(چرا نده جر بده هر وقت در حقت ظلم شد بزرگ کوچیک نداره)۶ـ پا شوهرت ب ...

ادامه ی خوبی بود 

همه اینایی که گفتی ما نداریم خداروشکر  نه سیسمونی گرون میخریم نه جهاز برون داریم نه غذای مرحوم میخوریم هرکی فوت میکنه روز خاکسپاری همه میرن یه سوم و هفته داره خونواده طرف میرن سر قبر خیرات میدن همین