من ترم دو هستم این دو ترم رو خوابگاه موندم و واقعا سختمه رشتمم ۱۲ ترمه اصلا در توانم نیست ۶ سال خوابگاه زندگی کنم حالا یه خونه پیدا کردم دو طبقه هستش صاحبخونه یه پیرزن پیرمردن که طبقه پایین زندگی میکنن مرده بهم گفت پول آب برق گازتو ما میدیم اجاره هم دو تومن کمتر ازت میگیرم به شرطی که سگ و ماهواره نیاری خونه خب من که سگم شهر خودمونه اصلا اینجا خونه نیستم و وقت نمیکنم بهش برسم دادمش دست مامانم و اینجا نمیارمش قصد تلویزیون خریدن هم ندارم چه برسه ماهواره درکل قراره به خونه دانشجویی بی همه چیز داشته باشم بدون مبل تلویزیون پرده و...فقط وسایل ضروری رو میگیرم اما نگرانم نکنه بعداً بیان بگن چرا آرایش میکنی میری بیرون چرا بی حجاب میای تو بالکن چرا پرده نداری اصلا اعصاب ندارم دخالت کنن و دعوامون میشه حالا ریسک کنم خونه رو اجاره کنم یا هیچ ارزونی بی حکمت نیست و بیخیالش بشم
اگه مشکل مالی نداری برو جای دیگه یا اینکه بیشتر تحقیق کن ببین غیر از سگ و ماهواره به چیز دیگه ای حساس نیستن
امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام