2777
2789
عنوان

پیرو اون خانمی که از دوقلوهای طبقه بالاییش شاکی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 84 پست
زبونشونم درازه جاری من میگه بدخواب شدیم شبا خوابمون‌نمیبره تو دلم میگم والا منم روزا اینهمه بخوابم ش ...

دقیقا

اینم با افتخار میگفت اره من نمیتونم بگم ندو

بعد میگفت اره ۱۱ ظهر تا ۶ عصر میخوابه شبا خواب نمیره

بیشعور روزا بچشو میخوابونه راحت به کاراش برسه

بعضیا فقط خوشحالن بچه زاییدن به بقیش فکر نمیکنن

بنفشه🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار یه همسایه داشتیم ک بنده خدا معتاد بود و میرفت توی بالکن مواد میکشید و بوش میرفت برای طبقه بالاشون

بعد همسایه بالایی  اومد در زد گفت بسته دیگه خفه شدیم. میایم پنجره رو باز کنیم هوای تمیز بیاد خونمون ولی بخوری شدیم و اونم گفت ب تو چه دوست دارم چهار دیواری اختیاری.

چند روز بعد خانم طبقه بالایی اومد سر ظهر وسط خونش یه عالمه گردو شکوند بعد همون آقا اومد درشون رو زد گفت بسته دیگه میخوام بخوام هی تق تق تق‌...

خانمه گفت دارم گردو میشکنم ...دوست دارم.‌چهار دیواری اختیاری🤣🤣

مرده دیگه جواب نداشت بده

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

من با صدای بچه ها مشکلی ندارم خودمم یه زمانی بچه کوچیک داشتم ودرک میکنم بچه ها اصلا قابل کنترل نیستن 

ولی صدای پدر و جیغ های مادرشون واقعا رو مخه 

طبقه بالایی ما ساعت 1 نصف شب با دریل کار میکرد 😠

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

خونه مال خودمونه مستاجر که نیستیم راحت خونه عوض کنیم

دیگه اونجوری باید بچتو با اسباب بازی مشغول کنی ندو من برا پسرم ماشین و از این چرخ دستیا و مونور اسباب بازی اینا گذاشتم با اونا بازی میکنه