2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنو بافت سبک‌تری داره و برای پوست‌های مختلط تا چرب عالیه، سریع جذب میشه. ولی درمالیفت بیشتر حالت درمانی داره، به‌خصوص برای پوست‌های خشک یا کم‌آب، آبرسانی عمیق‌تری داره.

اگه پوستت خیلی خشک نیست، ژنو گزینه بهتریه، چون راحت‌تر جذب میشه و احساس سنگینی نمی‌ذاره.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

ژنو بافت سبک‌تری داره و برای پوست‌های مختلط تا چرب عالیه، سریع جذب میشه. ولی درمالیفت بیشتر حالت درم ...

پوستم معمولیه ولی جوش میزنم بخاطر همین هرچی برمیدارم مناسب پوست چرب برمیدارم

یه درمالیفت گرفتم استفاده کردم تموم شد برای شارژش گفتم شاید ژنو بهتر باشه اونو امتحان کنم 

ژنو بافت سبک‌تری داره و برای پوست‌های مختلط تا چرب عالیه، سریع جذب میشه. ولی درمالیفت بیشتر حالت درم ...

خیلی ممنون ازتوضیحات خوبت دوست عزیز

راجع به ضدآفتاب هم میتونی راهنمایی کنی وهمینطور شوینده

پارسال ضدافتاب ساین اسکین به سفارش داروخونه برداشتم هرموقع میزنم بعدش چشمام میسوزه یا مثلا بعد چندساعت صورتم میشورم چشمام میسوزه بااینکه دور چشم نمیزنم

خیلی ممنون ازتوضیحات خوبت دوست عزیزراجع به ضدآفتاب هم میتونی راهنمایی کنی وهمینطور شویندهپارسال ضداف ...

شاید ضدآفتاب ساین اسکین به‌خاطر ترکیباتش یا حساسیت پوستی‌تون باعث سوزش چشم میشه. پیشنهاد می‌کنم از ضدآفتاب‌هایی استفاده کنی که مخصوص پوست حساس طراحی شدن، مثل آردن یا لایم لاک که خیلی ملایم‌تر هستن.

برای شوینده هم بهتره از نوع ملایم و بدون صابون استفاده کنی، مثل ژل شست‌وشوی نوروا یا آکنه‌دار که هیچ‌گونه حساسیت یا خشکی ایجاد نمی‌کنه

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |