2777
2789
عنوان

هر مادری قابل تقدیر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 93 پست

اول اینکه خیلی از مادرها هیولا های ترسناکی هستن که حتی قصه ها هم قادر به توصیفشون نیست

و اما یکی مثل استاتر که داری پرده دری میکنی الان خودت خیلی ترسناک تر از مادرتی

متاسفانه فرزندان ایرانی(با سایر کشورها آشنا نیستم) توقعاتی از والدینشون دارن که سمی تر از همون رفتار والدینه.... 

مثلا انتظار دارن والدینشون مثل قدیسه ها باشن و تا آخر عمر زندگیشونو وقف این احمق ها کنن 

یادبگیرید والدین هم حق و حقوقی دارن، برده ی مادام‌العمر بچه ها نیستن

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

با بعضی حرفات موافقم با بعضیاش مخالف.کی گفته که وظیفه مادره که ازخودگذشتگی و ایثار کنه؟ کی گفته وظیف ...

من نگفتم وظیفخ مادر فداکاری هست

مادر من همیشه میگه من خودم رو فدای شماها کردم

بهش یکبار گفتم میشه بگی دقیقا از چی گذشتی؟

از شغلت؟از تحصیلاتت؟از ارث نداشتت؟از خواب نازت؟

من نگفتم از غذای خودش بزنه و پول باشگاه بده

نمیذاره پدرم پول باشگاه و کلاس جانبی بده

درآمد پدرم شکرخدا کم نیست،اما مادرم مانع میشه

مثلا اگر خریدی انجام بده که خانم دوست نداره،اینقدررر جیغ میزنه و بی آبرویی میکنه که حد نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه خیلی از مادرها هیولا های ترسناکی هستن که حتی قصه ها هم قادر به توصیفشون نیستو اما یکی مثل ...

مادر من همیشه میگه من خودمو فدای بچه هام کردم

اما هیچ فداکاری در کار نبوده

+شماها مادر من رو نمیشناسید،اگر رفتم به بچه های خواهرش گفتم که خاله تون همیشه ک.ون لخت تو خونه میچرخه اون میشه پرده دری

من چهار ساله بودمجلوی چشمم س.ک.س میکردناون موقع نمیفهمیدم چیهبعدا که بزرگ شدم،حالم از مامان بابام به ...

بلخشیدحتی تصورشم برام دردناکه همچین مادری وجودداشته باشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من نگفتم وظیفخ مادر فداکاری هستمادر من همیشه میگه من خودم رو فدای شماها کردمبهش یکبار گفتم میشه بگی ...

پدرت در مقابل، چیکار میکنه؟ تلاشی می‌کنه که شرایط رو مدیریت کنه؟

اتاق داشتناما وسط سالن عملیات رو انجام میدادنشهوت که زیاد باشه،قدرت تفکر رو از انسان میگیره

نه عزیزم به شهوت ربطی نداره. به شعور ربط داره که پدرمادرت هردوشون شعور نداشتن. نمی‌تونیم فقط بگیم مادرت اونجوریه.

و اینکه خیلیا شهوتشون بالاست اما شعور دارن و در خفا انجامش میدن.

پدرت در مقابل، چیکار میکنه؟ تلاشی می‌کنه که شرایط رو مدیریت کنه؟

پدرم رو با چوب میزنه

بابام چون دیگه خسته شده،سعی میکنه تا جایی که ممکن هست اصلا خونه نیاد

چون اگر خونه باشه دعوا میشه،مامانم زنگ میزنه مامانبزرگم بیاد،مامانبزرگمم دایی هام رو میاره

اونا هم جز عربده کشی کاری بلد نیستن

در کل بحث با مامانم=آبروریزی تو محل

بابام اول صبح میره،آخرشب میاد تا مبادا کسی از اهالی ببینتش

اول اینکه خیلی از مادرها هیولا های ترسناکی هستن که حتی قصه ها هم قادر به توصیفشون نیستو اما یکی مثل ...

نمی دونم فازت چیه، استارتر اگر داره بی پرده صحبت میکنه چون خ دیگه تحت فشاره وبعدم حاصل تربیت همون مادره البته در حد خوبش،پس چه توقعی داری

مگه یک انسان چقد ظرفیت داره که این همه درد ورنج رو تحمل کنه

یا خدااااا

چه بیو سمی داری

حدسم درست بود!احتمالا خودت یک مادر فوق سم هستی

هرجور دلت میخواد نظر میدی و میری(بنظر من فرار میکنی چون جوابی برای دفاعیه هات نداری)

کاش میشد تو نی نی سایت بعضی هارو بلاک کرد

پدرم رو با چوب میزنهبابام چون دیگه خسته شده،سعی میکنه تا جایی که ممکن هست اصلا خونه نیادچون اگر خونه ...

مامانتون به احتمال زیاد اختلال شخصیت نمایشی داره. خودشیفته هم هست. بابات هم مهرطلب. چون دقیقا شوهر من خودشیفته و نمایشی هست و من مهرطلب. آدمای اینجوری ، همیشه دنبال افراد مهرطلب میرن. شوهر منم هرچی میشه، زنگ میزنه به همهههه میگه آبروریزی می‌کنه. من اوایل دعوا میکردم الان دیگه فاصله میگیرم ازش. خیلی سخته واقعا. بخاطر همین تردید دارم واسه بچه دار شدن.

مامانتون به احتمال زیاد اختلال شخصیت نمایشی داره. خودشیفته هم هست. بابات هم مهرطلب. چون دقیقا شوهر م ...

بنظرم صدتا اختلال باهم داره

بله،پدرم مهرطلب شدید هست

اصلا بچه نیاااار...عذاب میکشه فقط

بنظرم صدتا اختلال باهم دارهبله،پدرم مهرطلب شدید هستاصلا بچه نیاااار...عذاب میکشه فقط

قربون دلت شم. چی کشیدی. واقعا سخته. حداقل اگه پدرت از اول میرفت مشاور و خودشو درمان میکرد، بازم می‌تونستی به اون تکیه کنی. من می‌دونم شوهر من درست نمیشه ولی سعی میکنم من اون والد آگاه باشم و درمان بشم که در آینده اگه بچه دار شدم، حداقل به من بتونه تکیه کنه. خیلی دارم سعی میکنم مهرطلبیم رو بذارم کنار. اینجوری دیگه شخصیت خودشیفته و نمایشی هم نمیتونه صداشو ببره بالا و هرجور دلش خواست رفتار کنه. بزرگترین ترس این آدما اینه که طرف مقابلشون محکم و استوار باشه و مهرطلبیش رو بذاره کنار. اینجوری اونا کامل شکست میخورن و دیگه به رفتارشون ادامه نمیدن.

اینو مشاور و همه ی آدمای دور و برم بهم گفتن.