2777
2789
عنوان

جدا کردن یارانه ها

100 بازدید | 23 پست

سلام،،،سه ماه بعد عقد یارانمون رو قطع کردن نمیدونستم کجا باید برم رفتم کافینت مدارک شوهرمو گرفت وگفت ثبتش کردم میاد تو حسابتون ،،،اما یه خانمی بهم گفت که باید بری فرمانداری نامه میده ببری بانک حساب مشخص کنی ولی تو کافینت حساب بانکی نخواست نمیدونم درست شده یا برم جای دیگه سوال کنم کسی تجربه داره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای مارو‌هم بعد هقد قط‌کردن باید بری پلیس‌به اضافه ده کن رفتم دوناه پیش کلی ادم مثل منو‌ تو‌بود که قط‌شده بود و‌عقذ بودن شمره حساب‌همسرم دادم کفت‌ ماه بعد میاد‌حسابت ولی تیومد کلا قط‌کردن بنطرم الکی این‌سری همه عقد هازو‌قط‌کزدن اگه جدا هم کنی

فرمانداری نه باید بری پلیس +۱۰اونجا سند ازدواج رو چک میکنن بعد یه کاغذ بهت میدن میبری بانکی که شوهرت حساب داره اونجا حساب یارانه رو مشخص میکنی بعد برمیگردی پلیس+۱۰ اونجا تایید نهایی رو میدن و تموم میشه

شاید چند وقتی نریزن براتون یا کمتر بریزن ولی بعد چند ماه دهک مشخص میشه براتون درست واریز میکنن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برای مارو‌هم بعد هقد قط‌کردن باید بری پلیس‌به اضافه ده کن رفتم دوناه پیش کلی ادم مثل منو‌ تو‌ب ...

واقعا نههه خدانکنه من شارژ ونتمو ازهمین یارانه میگیرفتم😂

فرمانداری نه باید بری پلیس +۱۰اونجا سند ازدواج رو چک میکنن بعد یه کاغذ بهت میدن میبری بانکی که شوهرت ...

برای ماکه از ماه بعدش واریز شد قطع نکردن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا نههه خدانکنه من شارژ ونتمو ازهمین یارانه میگیرفتم😂

هرکی عقد شده قط‌کردن دیگ‌نریختن از هرکی که اینطوری بوده پرسیدم گفتن حدا هم کردیم نریختن دنبال خوب بهونه ای بودن‌که جورشد‌براشون

فرمانداری نه باید بری پلیس +۱۰اونجا سند ازدواج رو چک میکنن بعد یه کاغذ بهت میدن میبری بانکی که شوهرت ...

من رفتم فقط گفتن یه شماره حساب از همسرت بده گفتم هربانکی میشه کفت تره منم ملی رو دادم‌گفت ماه بعد‌میاد‌حسابت ولی دوماه شد نربختن