2777
2789
عنوان

اشتباه احمقانه یک زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 30 پست

اگه رفتار اون دختر یا زن عادی باشه ، بله مشکل از شوهر ایشونه ولی بعضی وقتا کرم از هر دو سمته درخته . متاسفانه خیلی از زنا و دخترا هم دنبال لقمه حاضر و آماده میگردن یا خوششون میاد به خاطر ضربه ای که خودشون خوردن ، زندگی بقیه رو هم بهم بریزن.

در هر صورت شوهر این طرف مقصره که خودش رو کنترل نمیکنه ولی اون زن یا دختر هم ممکنه مقصر باشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی داده یکی گرفته هر دو مقصرن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بابای من رسما از سمت خانوما پیشنهاد داشت نه دلبری 

پیشنهاد مستقیم ولی همون روز میومد برای مامانم تعریف میکرد ،با اینکه موقعیت داشت ولی برای اینکه کوچکترین جای خطایی برای خودش باقی نذاره ،میومد خودش میگفت

واقعا توجیه جلب توجه و دلبری و فلان و بیسار برای من خنده داره

هفته گذشته ما جایی بودیم من میدیدم ی دختری ک اولین بار دیدیمش هی میاد با شوهرم حرف بزنه 

هی میگفت باباش دیدی پسرت چطور سوار اسب بود فلان بود بخدا شوهرم نگاهش نمیکرد من میدیدم کرم میریزه قیافه گرفتم برا دختره شبم با شوهر بدبختم دعوا 

دیروز دوباره رفتیم اونجا 

هی میخاس جلب توجه کنه دیگ شوهر من اصلا اونجا نشست من میدیدم دختره میخاد حرف بزنه

بدی ماجرا میدونی کجا بود؟؟؟؟؟اینکه پریشب بله برونش بود فهمیدم بین حرفاشون 

خدا شاهد فقط دلم برای اون پسر ک این گوه گرفته سوخت 

کی میگه همش تقصیر مرداس

درسته تقصیر مرد هم هست ولی باید قبول کنیم تقصیر زنا هم هست انقد بد گشتن دلبری کردن مرد از راه بدر می ...

مرد سالم با دلبری زن دیگه از راه به در نمیشه 

جفتشون کارشون جالب نیست ولی مردا رو با اینکه هوس دارن و مردن و نمیشه کاری کرد کمتر سرزنش میکنن

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

هر دوطرف مقصرن چرا فقط مرد را مقصر میدونید خیلی زن ها هم الکی عشوه میان لباس خیلی نامناسب میپوشن انگار میخان به زور خودشون را بجسبونن به مردها اصلا هم براشون مهم نیست طرف متاهل با مجرد ولی مرد هم مقصره 

وسوسه شیطان دست کم نگیرید

وسوسه واسه دو طرف هست فقط مگه واسه مرده؟؟ بعدشم این چیزا رو باور ندارم ادم درست رو هیچکس از راه به در نمیکنه

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وسوسه واسه دو طرف هست فقط مگه واسه مرده؟؟ بعدشم این چیزا رو باور ندارم ادم درست رو هیچکس از راه به د ...

وسوسه دوجنس باهم فرق داره اصلا اسمش روش جنس مخالف نمیگم مردا نقصر نیستن ولی خیلی از زنها هم خیلی بیحیا هستن بالاخره زن نماد زیبایی و لطافت باید یه کم رعایت کنهمن خودمچند روز پیش رفتم دکتر یه آقایی آمد معلوم بود خیلی پولدار منشی همش بهش نخ میداد بابا لامصب اقلا جلو جمع رعایت کن