2777
2789
عنوان

هر مادری قابل تقدیر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگرهمچین مادری وجودداره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دعا میکنم همسر خوبی نصیبت بشه که این تلخی های دوران مجردی رو بشوره ببره .

با این بی آبرویی های مادرم،کسی سمت خونه ما نمیاد

منم اصلا دلم ازدواج سنتی نمیخواد

ازدواج غیرسنتی هم غیرممکنه

پس در نتیجه،شوهر کنسله:)

مگرهمچین مادری وجودداره؟

من چهار ساله بودم

جلوی چشمم س.ک.س میکردن

اون موقع نمیفهمیدم چیه

بعدا که بزرگ شدم،حالم از مامان بابام به هم خورد

بخاطر بچه شون،چندثانیه هم شهوتشون رو کنترل نکردن

با این بی آبرویی های مادرم،کسی سمت خونه ما نمیادمنم اصلا دلم ازدواج سنتی نمیخوادازدواج غیرسنتی هم غی ...

چرا ازدواج غیر سنتی ناممکنه ؟ الآن ازدواج سنتی خیلی کم شده . اکثرا دوستی ازدواج میکنن .

البته همه چیز به ازدواج نیست ، جایی مشغول به کار بشی و مستقل هم بشی عالیه . 

من چهار ساله بودمجلوی چشمم س.ک.س میکردناون موقع نمیفهمیدم چیهبعدا که بزرگ شدم،حالم از مامان بابام به ...

لعنت بهشون لعنت،اینا دیگه ادم نیستن،حیواناتم خیلیشون درخفا رابطه برقرار میکنن

چرا ازدواج غیر سنتی ناممکنه ؟ الآن ازدواج سنتی خیلی کم شده . اکثرا دوستی ازدواج میکنن .البته همه چیز ...

چون خانواده متحجر مارو نمیشناسی

پدر مادرم نمیذارن کار کنم

تحت هییییچ شرایطی

با بعضی حرفات موافقم با بعضیاش مخالف.

کی گفته که وظیفه مادره که ازخودگذشتگی و ایثار کنه؟ کی گفته وظیفه مادره که غذا بپزه؟ هرکس میپزه، لطف می‌کنه.

کی گفته که وظیفه مادره از غذای خودش بزنه و بچشو بفرسته باشگاه؟ اتفاقا همه ی اینا وظیفه ی پدره که فراهم کنه. وظیفه پدره خدمتکار و آشپز استخدام کنه واسه زن و بچش. وظیفه پدره که خرج زن و بچشو کامل بده. حتما پول اون پدر کم بوده که مادر هم نذاشته باشگاه بری چون وظیفه مادر نبوده از خرج خودش بزنه بخاطر بچه.

اما مادر هم حق نداره بچشو توی جمع خرد کنه. مادر حق نداره به حریم شخصی بچش تجاوز کنه و دفتر خاطراتشو بخونه و حق نداره بچشو مسخره کنه.

لعنت بهشون لعنت،اینا دیگه ادم نیستن،حیواناتم خیلیشون درخفا رابطه برقرار میکنن

ننه من ک.ص ش آتشفشانه

هرشب باید رابطه داشته باشه

و اینقدر بیشعوره که از کسی مخفی نمیکنه

میگه نیازمه خبب