2777
2789
عنوان

خواهرشوهره بد ذاتم😓

678 بازدید | 38 پست

چی کار کنم پای نحسشو از زندگیم بکشه بیرون....یا دست از حسادت کردن برداره...از طرز نگاهش...لفظ صحبت کردنش میفهمم داره میمیره از حسادت به من...حالا زندگی من همچین آش دهن سوزی هم نیست...خودش از من خوشبخت تره کلی طلا...شوعری که مثل پروانه دورشه...باز هم منو میبینه انگار دارن خفش میکنن از حرص...با فضولی کردن ته و توی همه ی کار های ما رو از زیر زبون شوهره سادم میکشن بیرون...خودشون نم پس نمیدن...تو ارزونی رفته کلی طلا خریده...منه بدبخت تو گرونی قبل از عید گرفتم با کلی ضرر...باز هم داشت میترکید بدبخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست رو دلم نزار😑

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

چی میگه

نمیدونی که...لازم نیست چیزی بگن که یه نگاه کردن به برادرش کافیه واسش....یه بهشت زهرا رفتن چیه...همچین زنگ میزنه کجایید...شوهرمم میگه قبرستون رفتیم....عههههههه خوش بگذره به سلامتی....یا چشم نداره یه شام بیرون رفتنمونو ببینه....با اصراررررر که نه نرید بیرون غذای خونگی بخورید ...بینیمو میخوام عمل کنم همچین جلوی شوهرم چشم و ابرو که عههههههههههه مبارکه مشکلی نداری که....چی شد داداششم از عملی مملی ها بدش می اومد که...چه طور راضی شده....کلا منو میبینه درد زایمانشه انگار

اونو ولش کنتو باید رو شوهرت کار کنی که هیچی از زیر زبونش در نره

ساده و خره و زبون نفهم....همش میگم آمار نده...البته تقصیری هم نداره اون مادر شوهره ماره من و دختر سلیطش سنگو به زبون میارن

رو نده بهش کم کم پاشم بریده میشه

رو ندادم یکسال...داشت زندگیمو میپاچوند....رفتم یواشکی گوشی شوهرمو چک کردم....براش نوشته بود اگر اوووووون نیست...یعنی من...پاشو بیا اینجا داداش جان....یا قهر بودیم با شوهرم از خونه رفت بیرون....بهش یاد میداد که تو چرا از خونه ی خودت بری اونو بنداز بیرون....یا یاد میداد خونه نیاد پاشه بره خونه ی ننش یا خونه ی خودش و پیش من نباشه چون من اعصابشو خورد میکنم و اون حریف من نمیشه....که یه مشت چرت و پرته من اصلا جلوی شوهرم لاااالم

نادیده گرفتن و سگ محلی آموزش به همسر که لطفااااا بذار پلن ها و حرفای تو خونه بین خودمون باشه و هیچکس ...

ای خواهر کاش میشد....جواب نگرفتم ...یکسال این کار رو کردم...دیدم زیرزیرکی دارن زندگیمو متلاشی میکنن

ای خواهر کاش میشد....جواب نگرفتم ...یکسال این کار رو کردم...دیدم زیرزیرکی دارن زندگیمو متلاشی میکنن

بگو خواهرت اگه دوستت داشت حرفایی یادت می‌داد که خوشبخت شی نه این‌که برا بدبخت شدنت داره تلاش می‌کنه 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

بگو خواهرت اگه دوستت داشت حرفایی یادت می‌داد که خوشبخت شی نه این‌که برا بدبخت شدنت داره تلاش می‌کنه

حالیش نیست....به خدا هیچی از زندگیم نفهمیدم...روانیم کردن...همین الان از حرص کل تنم داره میلرزع از دستشون😓😓😓در به در دنبال بدبخت کرده من...خوب که آشوب انداختن تو زندگیم...به شوهرم میگن پاشو برو سره زندگیت...یک روز دو روز نگهش میداره ننش خسته که میشه از دستش یا میخواد بره به گشت و گذارش برسه و پسرع مزاحمه میگه برو سره زندگیت...بعد که بهش میگم اونها دنبال طلاق ما هستن حرفمو باور نمیکنه که

اگه رو شوهرت کار کنی و طرف تو رو بگیره کارت خیلی راحت تره

بهش بگو آبجی ما یه روحیم تو دو تا بدن از همه چی شوهرم خبر دارم

پیاماش قبل اینکه خودش بخونه من می‌خونم 

منظورت چیه از این پیام‌ها؟؟؟ لطفا پاتو از زندگیمون بکش بیرون

مشاوره احتیاج داشته باشیم می‌ریم پیش مشاور

تو لطفا سرت تو زندگی خودت باشه

حالیش نیست....به خدا هیچی از زندگیم نفهمیدم...روانیم کردن...همین الان از حرص کل تنم داره میلرزع از د ...

عزیزم تنت نلرزه

من خودم انقدر استرس کشیدم تو اوایل زندگیم

کیست تخمدان گرفتم برا اولین بار

عفونت ادراری گرفتم که فهمیدم استرس سیستم ایمنی بدن رو سرکوب میکنه 

فهمیدم همش از استرسه

استرس نداشته باش به خاطر اون جونورها