2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امگا ۳ دکترم گفته هفته ای یدونه.

من کلسیم روزانه میخورم اب زیادبخور

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

هفته ایی ۳ بار امگا ۳ بخور

خارجیشو بخر

کلسیم ایرانی اصلا نخر

خارجی بخر

اگر پول دستت باشه میتونی کلسیم به صورت سیترات بخری ک خیلی کمه توی ایران ولی دیگ رسوب نمیکنه

اما شما کلسیم معمولی رو هفته ایی ۳ بارم بخوری کافیه

مگر دکترت تجویز خاصی بکنه

من استئوکر میخرم

داخلش منیزیم و ویتامین د و کلسیم و زینک هست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

قرص كلسيم چه ماركي خوبه؟

من ازینا که تو بسته دو تا ورق داره.ایمش یادم رفت اخرش بن داشت😁

فکر کنم سیترابن بود اسمش.خیلی خوبن اینا.

الان خونه نیستم وگرنه عکس میفرستادم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

تایم خاصی مصرف میکنید؟

امگا۳ معمولا بعد ازناهار میخورم.

کلسبم رو عصر میخورم منیزیم قبل خواب و صبح اهن.

البته اینا رو دکتر واسم نوشته.

ولی کلسیم رو همیشه میخورم چون استخونام ضعیفن.

امگا۳ معمولا بعد ازناهار میخورم.کلسبم رو عصر میخورم منیزیم قبل خواب و صبح اهن.البته اینا رو دکتر واس ...

اصلاح کردم کلسیم رو عصر میخورم قبل از شام.

هفته ایی ۳ بار امگا ۳ بخورخارجیشو بخرکلسیم ایرانی اصلا نخرخارجی بخراگر پول دستت باشه میتونی کلسیم به ...

امگا ایرانی که میخوردم بدنم جوش وحشتناک میزد اما بعد خارجی خوردم اما دفعه بعد دکتر گفت بخ جای امگا ،کلسیم بخور .شما هردو رو میخوری مشکل پیش نمیاد؟