2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من امگارو روزانه گفتن الان نمیدونم چه کنم

خب هر چی دکترت گفته همون کارو بکن.

به منم اولش یه دکتر گفته بود هرروز.اما اخرین بار دکترم گعت هفته ای یکی کافیه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

دکتر برای من تجویز کرد روزی یک عدد اما میترسم زیادش رسوب کنه دردسر بشه

من روزی یکی میخورم هر ۶ ماه هم سونو و ازمایش میدم مسکلی نداشتم تا حالا.سیترابن بخر.رسوب نمیکنه.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

خب هر چی دکترت گفته همون کارو بکن.به منم اولش یه دکتر گفته بود هرروز.اما اخرین بار دکترم گعت هفته ای ...

من تقریبا شش ماه پیش رفتم و داروهام تا الان تموم نشدن ولی حس کردم یه خورده زیادیه برام 

امگا ایرانی که میخوردم بدنم جوش وحشتناک میزد اما بعد خارجی خوردم اما دفعه بعد دکتر گفت بخ جای امگا ، ...

من هر دو رو میخورم

چون قرص هورمونی مصرف میکنم

امگا ۳ کمک میکنه خونم غلیظ نشه به سلامت قلب و عروق کمک میکنه

من سردرد های خیلی شدید میگرفتم سر قرص

سردردامو انداختش کامل

هفته ایی ۳ بار باید بخورید

خارجی بخرید گلم ایرانی اصلا نباشه چون بو میدن و اذیت میکنن

خارجی مثلا ویواتون هست معروفه یا مارکای دیگ

فراوون هم هست پیدا میشه

بعد ۳ روز دیگ در هفته کلسیم بخورید

استئوکر من خودم از کودکی میخوردم راضیم 

جدیدا یونی کلسیم هم اومده پزشکا هی میدن