2777
2789

من مشکل هورمونی دارم و صورتم خیلی پرموعه ، مثل موی ضخیم مردا نه ولی مثل موی ساعد 

با بند به شدت جوش میزنم و اصلا نمیتونم تحمل کنم 

تیغ ابرو هم با روتینای قبل و بعدش امتحان کردم ولی مو رو از ته نمیگیره و دو روز بعدش ۳ میلی بلند شده! 

وکس هم میگن پوست رو شل میکنه

کلافههه شدم دیگه بگین چیکار کنم با این وضعم شما بگین چیکار کنم

من وکس میکنم چون صورتم کرک داره، شل نشده اصلا

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو ليزر ب نظرم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

لیزر واسه موی صورت خوب نیست مثل موی زائد میشه

برا موهای کرکی و بور خوب نیس

برا موهای ضخیم تر جوابه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خودم فکر میکنم بهترین راه واسه من وکسه ولی میترسم از چیزایی که گفتنتو چندوقته وکس میکنی روتینت چیه

هیچ روتین پوستی ندارم

از نوزده سالگی که اولین بار اصلاح کردم تا الان ۲۴ سالمه آرایشگاه برام وکس گذاشته

تا حالا بند ننداختم میترسم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

دردش چقدره؟ تا چند وقت مو در نمیاد؟

من چون از بند میترسم وکس میزارم، دردش یه لحظه‌اس به مرور چندبار بزاری دیگه درد نمیگیره