2777
2789
عنوان

طلاق من از همچین شوهری کار احمقانه ایه

| مشاهده متن کامل بحث + 3385 بازدید | 133 پست
اگر بمونی چی از دست میدی و چی بدست میاری؟ اگر جدا بشی چی از دست میدی و چی بدست میاری؟ نمیشه یه حکم ک ...

کاش واضح نتیجه همه چی معلوم بود ولی نیست

من 20 سالمه ولی واقعا نمیدونم چه سرانجامی در انتظارمه

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
همش میگم نکنه من دارم زیادی بزرگش میکنم

اره زیادی بزرگش میکنی زندگی تو برا کی بزاری بری طلاق نمی‌خواد بگیری 

مردا ذاتشونه و تنوع طلبن

بمون و درستش کم

من اکثر مردایی ک خیلی خوبن دیدم خائننن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زیادی بزرگش میکنی زندگی تو برا کی بزاری بری طلاق نمی‌خواد بگیری مردا ذاتشونه و تنوع طلبنبمون و د ...

شما ازدواج کردی؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

نه خیانت برای من توجیهی نداره در این قضیه اولین اشتباهه آخرین اشتباهه برای من و میرم از زندگیش چون میدونم اگه من خیانت میکردم سرم رو سینم بود قطعا یا آبروم وسط کوچه و خیابون پس دلیلی نداره من به عنوان یک زن ببخشم اما قطعا شما به اوضاع زندگی خودتون واقف ترید باید ببینید چه چیزایی در زندگی الویتتونه بعد طلاق میخواید با زندگیتون چیکار کنید و هزار تا مسئله دیگه 

اره زیادی بزرگش میکنی زندگی تو برا کی بزاری بری طلاق نمی‌خواد بگیری مردا ذاتشونه و تنوع طلبنبمون و د ...

این آدم واقعا درست میشه ؟ این آدم بی ناموسه علاوه بر خائن بودن با زن رفیق صمیمی که مثل برادرین بریزی رو هم  رابطه جنسی داشته باشی این ادمه که بخواد درست بشه حتی پشیمون هم نباشه از کارش 

ایشون شمارو دوس داره ولی تنوع طلبه و این تنوع طلبی روزبروز بیشتر میشه... ببین اگه بتونی جدا شی خوبه چون خودت اذیت میشی 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

چند سال دیگه سنت رفت بالا میفهمه اگه بری ازدواج نمیکنی دیگه براش مهم نیست چون میدونه دیگه نخواهی رفت ...

شخصیتمو میشناسه میدونه اگه بچه داشته باشم نمیتونم ولش کنم

حس میکنم اگه بچه دار شم دوباره تکرار میکنه

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

مردی که به این راحتی خیانت کنه و بعد هم توجیحش کنه مطمئن باش بازم خیانت میکنه الان جدا نشی بعد با یه بچه جدا میشی 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

خواهر جان دو ساله باهاش موندی   الان داری سوال میکنی  دیگه همون موقع باید نسخشو میپیچیدی   ن ک دو سال موندی !     حالا موندی ب خوشی انشا الله ولی واقعیتش تا اخر عمر  دلت قرص نیست همیشه ترس تکرار کارش باهاته     بچه  دار بشی  هیکلت بهم بریزه    یا هر اتفاقی  اذیت میشی  خلاصه ۰۰۰